Sunnuntai Special

Rentoa yhdessäoloa asiasta tinkimättä - Tervetuloa mukaan!

Sunnuntai Special -illat

Sunnuntai Special -illat Kouvolan seurakuntakeskuksessa tarjoavat kerran kuussa rentoja yhdessäolon hetkiä ajankohtaisen aiheen ympärillä. Illan teema on joka kokoontumiskerralla uusi. Mutta on teema mikä vain, se pyrkii aina olemaan kiinni tässä päivässä.

Nuorekkaan iltatilaisuuden rakenne on vakio, mutta muuttuu syksyllä 2022 hieman uudenlaiseksi. Illan teemasta käyttää puheenvuoron paikalle pyydetty asiantuntija. Tämän jälkeen asiasta juttelevat ensin paikalle pyydetyt panelistit ja sitten jokainen pääsee juttuun mukaan oman pöytäkuntansa kanssa. Musiikista huolehtii nuorten bändi. Teetä ja kahvia on tarjolla koko illan ajan, ja lapsille löytyy hoitopaikka ja oma pieni pyhäkouluhetki.

Sunnuntai Special -messut

Sunnuntai Special -messut kerran kuussa srk-keskuksen Maria-salissa.
Tule tapaamaan ystäviä, kuulemaan Jumalan sanaa ja viettämään ehtoollista. Messun jälkeen on kahvit ja mahdollisuus toisten kohtaamiseen. Messun aikana on lapsille hoitopaikka ja oma ohjelma.

Sunnuntai Special -äänitteet

Sunnuntai Specialien äänitteet on tallennettu Youtubeen.

Kuuntele Specialin äänitteitäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Sunnuntai Specialin äänitteet YouTubessa

Kouvolan seurakunta