Koronavirustilanne vaikuttaa perhejuhlien järjestämiseen

Kirkolliset toimitukset, eli kaste, kirkkohäät ja hautaan siunaaminen, hoidetaan edelleen poikkeusjärjestelyin. Kesäkuusta alkaen kirkkotilassa ja muissa seurakunnan tiloissa järjestettävissä kirkollisissa toimituksissa eli vihkimisessä, kasteessa ja hautaan siunaamisessa voi olla läsnä myös yli 50 henkilöä. Tämä on mahdollista edellyttäen, että tilaisuuksissa noudatetaan viranomaisten ohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Henkilömäärä suhteutetaan käytettävään tilaan sopivaksi. Kesäkuusta alkaen myös Kouvolan seurakuntayhtymän tiloja voi jälleen varata perhejuhlien järjestämistä varten, turvallisuusohjeet huomioiden. Lue lisää 1.6. muuttuvista ohjeistuksista uutisestamme.

Ensi kesän rippikoululaiset ja heidän huoltajansa saavat henkilökohtaista postia, ja heidät pidetään ajan tasalla koronatilanteen vaikutuksista kesän rippikoululeireihin ja konfirmaatioihin.

Poikkeustilanteessa käytännöt saattavat muuttua hyvin nopeasti. Seuraathan viestintäkanaviamme, kiitos.