Kaste, häät ja hautajaiset voidaan järjestää ilman henkilömäärärajoituksia

Koronarajoitukset on kumottu Kymenlaaksossa 11.6. alkaen. Kouvolan seurakunnat seuraavat viranomaisten ohjeita tilaisuuksien järjestämisestä turvallisesti. Kirkolliset toimitukset, kuten kaste, häät ja hautaan siunaaminen, voidaan jatkossa toteuttaa sisä- ja ulkotiloissa ilman henkilömäärärajoituksia. Terveysturvallisuus kuitenkin huomioidaan toimituksissa myös jatkossa. Toimitusten käytännön järjestelyistä sovitaan yhteistyössä omaisten kanssa.

Kasteen, häät ja hautajaiset voi järjestää seurakuntien tiloissa, joissa noudatamme turvaohjeita. Seurakuntien tiloissa voi järjestää yksityisiä juhla- tai muistotilaisuuksia. Saat tietoa eri tilojemme henkilömääräkapasiteetista tilavarauksia hoitavalta henkilöstöltämme. Tutustu seurakuntien tiloihin ja vuokrahinnastoon tästä linkistä.

Toimitusvaraukset-yksikön asiakaspalvelupiste on auki ja palvelee asiakkaita Kouvolan seurakuntakeskuksella Savonkadulla turvaohjeita noudattaen.

Poikkeustilanteessa käytännöt saattavat muuttua hyvin nopeasti. Seuraathan viestintäkanaviamme, kiitos.