Perhekerhojen aikataulu ilmoitetaan viikolla 1. 

Musiikkia-välilehdeltä voit jo kurkata, missä perhekerhoissa kanttori vierailee pitämässä muskarin.

Kuvituskuva lapsista leikkimässä.

Perhekerhot Anjalankoskella

 

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä.  Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä. Myllykosken perhekerho kokoontuu Myllykosken triadissa Pappilantie 4.

Anjalan perhekerho kokoontuu Anjalan seurakuntatalolla Anjalantie 3.

Kaipiaisten perhekerho kokoontuu Elomaan talolla Huvikuja 2.

Inkeroisten perhekerho kokoontuu Inkeroisten seurakunta toimistolla Terholantie 4.

Sippolan muskari-perhekerho kokoontuu Sippolan päiväkerhotiloissa kerran kuussa Sippolantie 15.

Ummeljoen perhekerho kokoontuu Ummeljoen kyläkirkolla Rita-Ahontie 4.

Ota lapselle mukaan kerhotossut. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Myllykosken ja Kaipiaisten perhekerhot kokoontuvat parillisilla viikoilla, joka toinen viikko perjantaisin klo 9-11. Myllykosken perhekerhossa on mukana Mirja Nopanen ja Kaipiaisissa Leena-Kaisa Katajala.

Anjalan, Ummeljoen ja Inkeroisten perhekerhot kokoontuvat parittomilla viikoilla, joka toinen viikko klo 9-11. Anjalan perhekerhossa on mukana Mirja Nopanen, Ummeljoella Leena-Kaisa Katajala ja Sippolassa Leena-Kaisa Katajala ja Inkeroisissa Marika Lohman-Mettälä.

Sippolan perhekerho kokoontuu kerran kuussa Sippolantie 15:ssa klo 9-11 7.9.2023 alkaen.  Muut kokoontumispäivät syksyllä 2023 ovat 12.10, 2.11. ja 30.11.

Tervetuloa mukaan!

Kuvituskuva tytöstä.

Muskarit

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen.

Kirkkomuskarien teemat vaihtelevat, mutta mukana on yleisesti käytetyn muskarimateriaalin lisäksi hengellistä aineistoa. 

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä laulettu, leikitty ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarissa on kiva tavata muita lapsia ja aikuisia ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita. Kirkkomuskari antaa myös hyvän pohjan jatkaa musiikkiharrastusta seurakunnan lapsikuorossa.

Kirkkomuskarit ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla vaikka kesken kauden. Muskareihin voi osallistua kaikista yhtymän alueen seurakunnista.

Kirkkomuskarit perhekerhojen yhteydessä (ks. aikataulu "Musiikkia"-välilehdeltä --> Kirkkomuskarit Anjalankosken seurakunnassa). Tervetuloa alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. 

 

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Anjalankosken seurakunta

Virkavapaalla 1.1. - 31.12.2023

Lastenohjaaja ma.
Anjalankosken seurakunta

oppisopimuskoulutettava