YouTube-video

Perhekerhot Anjalankoskella

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä.  Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä.

Ota lapselle mukaan kerhotossut. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kerhossa tarjotaan kahvia, mehua ja pientä purtavaa. 

 

Tiukemmat rajoitukset jatkuvat alueellamme, joten valitettavasti perhekerhoja ei voida ainakaan vielä järjestää. Toivomme, että pääsisimme pian kokoontumaan. Voimia arkeen! 

Perhekerhot keväällä 2021

 

Anjalan ja Sippolan perhekerhot aloittavat mahdollisuuksien mukaan perjantaisin klo 9-11 ja kokoontuvat parittomilla viikoilla 14.5. asti, jos toimintaan ei kohdistu pandemian vuoksi erityisiä rajoitteita.

Inkeroisten, Myllykosken ja Kaipiaisten perhekerhot aloittavat toiminnan mahdollisuuksien mukaan perjantaisin klo 9-11 ja kokoontuvat parillisilla viikoilla aina 21.5. asti, jos toimintaan ei kohdistu pandemian vuoksi erityisiä rajoitteita.

 

 

Talvilomaviikolla ei ole perhekerhoa ja kausi päättyy perheiden ja päiväkerhojen yhteiseen kevätkirkkoon Sippolan kirkossa 27.5. klo 18.

 

Tapahtumia voit seurata sivun alareunan tapahtumalistauksesta.

 

YouTube-video

Muskarit

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen.

Kirkkomuskarien teemat vaihtelevat, mutta mukana on yleisesti käytetyn muskarimateriaalin lisäksi hengellistä aineistoa. 

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä laulettu, leikitty ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarissa on kiva tavata muita lapsia ja aikuisia ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita. Kirkkomuskari antaa myös hyvän pohjan jatkaa musiikkiharrastusta seurakunnan lapsikuorossa.

Kirkkomuskarit ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla vaikka kesken kauden. Muskareihin voi osallistua kaikista yhtymän alueen seurakunnista.

Anjalankosken seurakunnassa

Kirkkomuskarit jatkuvat torstaisin klo 17-17.45, kunhan rajoitukset sen sallivat. Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. Muskarit ovat keväällä 2021 Anjalan seurakuntatalolla 6.5.; Inkeroisten seurakuntatalolla 8.4.; Myllykosken Triadissa 15.4. sekä Sippolan päiväkerhotiloissa 22.4. Muskareissa ovat mukana lastenohjaajat sekä kanttori tai nuori muusikko. Lisätietoja voi kysellä lastenohjaajilta. Julkaisemme muskareita some-kanavilla silloin, kun emme pysty kokoontumaan.

Kokoontumisrajoitusten ajan julkaisemme muskareita somessa. Tässä kevään 2021 muskareita:

Talvimuskari osa 1: 

https://youtu.be/wNgfz_8LujILinkki avautuu uudessa välilehdessä

Talvimuskari osa 2:

https://youtu.be/edpRTsvPeigLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Talvimuskari osa 3:

https://youtu.be/8t6t6DLiikkLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Muskari talvesta ja ystävyydestä:

https://youtu.be/YUmd8JTUQDgLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Eläinten olympialaiset -muskari:

https://youtu.be/yvQYmyHYUZMLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Muskari perinteisiä laululeikkejä:

https://youtu.be/C7MXXmP6P5YLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pärinämuskari:

https://youtu.be/qeBxxzXDnYcLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pääsiäismuskari:

https://youtu.be/epbQf95kXCoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Siivousmuskari:

https://youtu.be/OUW66L-_IFYLinkki avautuu uudessa välilehdessä