Kuusankosken gospelkuoro

Kiinnostaako kuorolaulaminen mukavassa seurassa?

Kuusankosken gospelkuoroa johtaa Henna Nieminen. Hän on kouluttautunut kirkkomuusikoksi ja myöhemmin jatkanut musiikkiopintoja monimuoto-opintoina. Erityisen kiinnostunut Henna on äänenmuodostuksesta ja erilaisista soundeista. Kuorolaiset ovatkin kiitelleet Hennaa monipuolisesta äänenkäytön harjoituksista kuorotreenien yhteydessä. Henna on kiertänyt seurakunnissa, niin suomessa kuin ulkomailla, pitämässä koulutuksia ja work-shoppeja erilaisille kokoonpanoille.

Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa. Mm. Majatalo-illat ja Tuomasmessut ovat olleet paikkoja, joissa kuoro on päässyt musisoimaan.

Gospelkuoro harjoittelee tiistaisin klo 18-19.30 Kuusankosken kirkossa. Jos olet kiinnostunut kuorosta, otathan yhteyttä Hennaan, jotta saat tietää poikkeuksellisista harjoitusajoista.

ETÄMAHDOLLISUUS: Kuoron kaikki materiaalit tulevat sisäiseen jakeluun, joten voit osallistua kuoron harjoituksiin itseopiskelulla ja liittyä seuraamme yksiin harjoituksiin ennen esiintymisiä.

Kuusankosken gospelkuoron syksyn 2021 mainos

Ota yhteyttä kuoron johtajaan saadaksesi lisätietoja.

Henna Nieminen

otayhteytta@hennanieminen.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä