Liikunta ja kokkailu

Yhdessä tekeminen - liikkuen tai kokkaillen, tuo hyvän mielen. Kouvolan seurakunnissa kokoontuu omia liikunta- ja kokkailupiirejä aikuisille. Tervetuloa mukaan!

Anjalankosken seurakunnan miesten kokkikerho

Myllykosken miesten kokkikerhossa valmistetaan ja nautitaan alku-, pää- sekä jälkiruoka. Yhteistä vastuuta on kannettu mm. valmistamalla hernekeittoa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi sekä tarjoamalla aamupuuroa piispantarkastuksen yhteydessä.

Kokoonnumme: Myllykosken seurakuntakodissa, Paperitehtaantie 1, joka toinen viikko tiistaisin klo 17

Valkealan seurakunnan naisten liikuntaryhmä

Jumpparyhmä on kaikenikäisille naisille tarkoitettu porukka, jonka tavoitteena on fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen. Ryhmä tekee joskus myös retkiä ja pitää yhteisiä juhlia. Jokaisessa kokoontumisessa keskitytään johonkin osa-alueeseen ihmisen kehossa. Viikoittain mukana on noin 30 henkilöä, jotka ovat nauttineet liikunnan riemusta ja keskinäisestä kokoontumisesta. Ryhmä on maksuton, ei myöskään ilmoittautumista.

Sisäliikunnassa tarvitset:
alustan, sisätossut, mukavat jumppavaatteet ja mukaan myös vesipullo.

Kokoonnumme: Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa joka keskiviikko klo 18-19.

Lisätietoja: Marketta Ukkola, p. 040 704 2026

Kuusankosken seurakunnan aikuisten tanssiryhmä

Tanssiryhmä on tarkoitettu kaikille 20-40-vuotiaille naisille ja miehille. Ryhmässä on tavoitteena opetella helppoja askelkuvioita ja pitää hauskaa yhdessä tanssien ja musiikkia kuunnellen. Aikaisempaa kokemusta tanssimisesta et tarvitse. Ryhmä halutessaan pääsee myös esiintymään seurakunnan tapahtumissa.

ilmoittautuminen ryhmään 7.9.2020 alkaen osoitteessa: http://bit.ly/31LJFoB

Kokoontuminen: Kuusankosken seurakuntatalo (Valtakadun puolelta sisälle) joka maanantai 28.9.2020 alkaen klo. 19-20.

Lisätietoja: nuorisotyönohjaaja Heli Pajunen, p. 040 712 4559