Apua ja tukea - myös koronatilanteessa

Koronatilanne on tuonut muutoksia Kouvolan seurakuntien toimintaan. Esimerkiksi pienryhmät ja muu säännöllinen viikkotoiminta ei kokoonnu. Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.1. saakka, mutta seurakunnat välittävät jumalanpalveluksia verkossa. Myös muu toiminta seurakuntien tiloissa on tauolla.

Sinun ei tarvitse jäädä poikkeustilanteessakaan yksin hätäsi, huolesi tai avuntarpeesi kanssa. Diakonian vastaanotot ovat avoinna, vaikka diakonian ryhmät on peruttu. Voit ottaa yhteyttä seurakuntasi työntekijöihin, kuten pappiin tai diakoniin. Henkilökohtaisissa tapaamisissa emme kättele ja huolehdimme viranomaisten antamista hygieniaohjeistuksista. Sinut otetaan joka tapauksessa sydämellisesti vastaan.

Tietoa jumalanpalveluksista koronavirustilanteessa.