Aikuisrippikoulu 29.-31.3.2019

Onko Sinulta jäänyt rippikoulu syystä tai toisesta aiemmin käymättä? Kouvolan seurakuntayhtymä tarjoaa mahdollisuuden aikuisille suorittaa rippikoulu yhdessä muiden aikuisten kanssa luonnonkauniissa Puhjonrannan kurssikeskuksessa, Valkealassa.

Rippikoulun käymiseen liittyy oman seurakunnan toimintaan tutustumista sekä yhteinen viikonlopun pituinen intensiivijakso Puhjonrannassa 29.-31.3.2019. Intensiivijakson aikana pohditaan elämän ja uskon suuria kysymyksiä ja käydään läpi kristinuskon perusasioita.

Rippikoulu päättyy yhteiseen konfirmaatiojuhlaan yhdessä sovittuna ajankohtana. Myös konfirmaatiokirkko valitaan yhdessä.

Aikuisrippikoulun hinta on 50 euroa, joka sisältää viikonlopun majoituksen ruokineen sekä rippikouluraamatun.

Aikuisrippikoulu järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi.

Lähde rohkeasti mukaan elämän löytöretkelle!

Saat lisätietoja oman seurakuntasi rippikoulutyön papilta

Kirjakasa

Rippijuhlat