Leirit ja retket

Leirit ja retket on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille (13-19 v.)
Katso tarkemmat tiedot ilmoittautuessa.

Leirille/retkille saa osallistua vain terveenä. Jokainen leirillä oleva huolehtii omalta osaltaan leirin turvallisuudesta.

Keväällä 2022 on tarkoitus viettää kaksi leiriä.
Seuraa tapahtumakalenteria ja instagramissa @vlasrk niin olet perillä, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu.

Retki Iittiin 15.1.2022.
Lauantaina 15.1. teemme retken Iittiin. Ohjelmassa yhdessäoloa sekä keikka.
Lähtö klo 17 seurakuntakeskuksen parkkipaikalta.
Retki on maksuton, mutta tulee ilmoittautua 12.1. mennessä Lotalle p. 040 670 4498.

Isoskoulutusleiri Niinirannassa 21.-23.1.2022. Leiri on tarkoitettu Valkealan seurakunnan isoskoulutuksessa oleville tai jo isosena toimineille nuorille. Ilmoittaudu leirille 13.1. mennessä.  Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumislinkistä, joka löytyy kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat.

Nuortenleiri Niinirannassa 25.-27.3.2022. Ilmoittaudu leirille 13.3. mennessä. Leirimaksu on 20€.

Kaikki leirien ja retkien ilmoittautumislinkit löydät osoitteesta kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat.

Kun ollaan leirillä viikonloppuna, sen viikon perjantaina ei ole nuorteniltaa Niinirannassa tai Valkealan kirkossa.

Lisätietoja voi kysyä Lotalta p. 040 670 4498 tai lotta.kemppainen@evl.fi

Valkealan seurakunta