Päiväkerhot Anjalankoskella

- kerhotossut ja eväät reppuun ja sitten kerhoilemaan!

Päiväkerhoissa yhdessä tekeminen ja leikkiminen ovat tärkeitä juttuja. Niiden kautta lapset tutustuvat toisiinsa ja saavat kavereita. Kerhossa myös lauletaan, askarrellaan, leikitään leluillla, kuunnellaan satuja ja hiljennytään lasten hartaushetkeen. Joskus voidaan viettää juhlia tai teemapäiviä tai lähteä retkelle. Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa yleensä klo 9-11.30. Kerhoon on hyvä pakata lapselle mukaan kerhotossut ja pienet eväät. Myös vaihtovaatekerta on joskus tarpeen. Kerhot ovat maksuttomia.

Syksyllä 2023 päiväkerhoryhmät alkavat kokoontua viikolla 33 Anjalassa maanantaisin ja tiistaisin klo 9-11.30, ja Myllykoskella ja Sippolassa keskiviikkoisin ja torstaisin  klo 9-11.30.

Syyskauden kerhot päättyvät viikolla 50.

Vuoden 2023- 2024 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Voit ilmoittautua mukaan oheisen linkin kautta https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/url/9Htn12JkP9

Lapsiparkit-
yli 1,5 -vuotiaille lapsille mukavaa puuhaa ja leikkiä turvallisten aikuisten seurassa.

Lapsiparkkiin voi tuoda alle kouluikäiset , yli puolitoistavuotiaat lapset leikkimään, kun aikuinen tarvitsee arjen touhuihin hetken hengähdystaukoa tai askareiden hoitamiseen työrauhaa.

Lapselle on hyvä varata mukaan eväät. Lapset ovat tervetulleita parkkiin mihin aikaan tahansa, kun parkki on auki. Lapsiparkki on maksuton.

 

Lapsiparkit 2023

Lapsiparkit toteutetaan voimassaolevien ohjeiden mukaan niin, että lapsiparkkeihin ilmoittaudutaan etukäteen, jotta ryhmän koko pysyy rajoitusten mukaisena. Ilmoittautua voi suoraan vastaavalle lastenohjaajalle viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

 

Lapsiparkki on Myllykoskella perjantaisin 

Myllykosken kirkon yhteydessä, Triadissa 1.9- 8.12.2023 välisenä aikana, klo 15-17.

Ilmoittautuminen Leena-Kaisa Katajalalle puh. 040 674 4230.

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Anjalankosken seurakunta

Virkavapaalla 1.1. - 31.12.2023