Päiväkerhot Anjalankoskella

- kerhotossut ja eväät reppuun ja sitten kerhoilemaan!

Päiväkerhoissa yhdessä tekeminen ja leikkiminen ovat tärkeitä juttuja. Niiden kautta lapset tutustuvat toisiinsa ja saavat kavereita. Kerhossa myös lauletaan, askarrellaan, leikitään leluillla, kuunnellaan satuja ja hiljennytään lasten hartaushetkeen. Joskus voidaan viettää juhlia tai teemapäiviä tai lähteä retkelle. Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa yleensä klo 9-11.30. Kerhoon on hyvä pakata lapselle mukaan kerhotossut ja pienet eväät. Myös vaihtovaatekerta on joskus tarpeen. Kerhot ovat maksuttomia.

Elokuussa 2022 Anjalan päiväkerhoryhmä kokoontuu maanantaisin ja tiistaisin klo 9-11.30 sekä

Sippolan ja Myllykosken päiväkerhoryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-11.30.

Syyskauden kerhot päättyvät viikolla 49 .

 

 

Vuoden 2022- 2023 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Voit ilmoittautua mukaan oheisen linkin kautta.https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/url/qjp25Lr2N9

 


Lapsiparkit-

yli 1,5 -vuotiaille lapsille mukavaa puuhaa ja leikkiä turvallisten aikuisten seurassa.

 

Lapsiparkkiin voi tuoda alle kouluikäiset , yli puolitoistavuotiaat lapset leikkimään, kun aikuinen tarvitsee arjen touhuihin hetken hengähdystaukoa tai askareiden hoitamiseen työrauhaa.

Lapselle on hyvä varata mukaan eväät. Lapset ovat tervetulleita parkkiin mihin aikaan tahansa, kun parkki on auki. Lapsiparkki on maksuton.

 

Lapsiparkit 2022

 

Lapsiparkit toteutetaan voimassaolevien ohjeiden mukaan niin, että lapsiparkkeihin ilmoittaudutaan etukäteen, jotta ryhmän koko pysyy rajoitusten mukaisena. Ilmoittautua voi suoraan vastaavalle lastenohjaajalle viimeistään tuntia ennen lapsiparkin alkua.

 

Lapsiparkki on Myllykoskella,

Myllykosken kirkon yhteydessä, Triadissa, klo 15-17.

 

Ilmoittautuminen Leena-Kaisa Katajalalle puh. 040 674 4230.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvituskuva vanhemmista ja äiti kannattelee sylissään vauvaa.