Lasten kesätoimintaa 2022

Ulkoilutoimintaa leikkipuistoissa kesällä

Elimäki-Koria alueen perhekeskusverkoston toimijat toteuttavat jälleen yhdessä vapaamuotoista ulkoilutoimintaa perheille kesän aikana. Toimintaa järjestetään niin Elimäellä kirkkopuiston leikkipaikalla kuin Korialla Hiivurin leikkipuistossa. Näin lapsille ja perheille tarjotaan ulkoilun ohella mahdollisuus kohdata toisiaan sekä varhaiskasvatustahojen edustajia. Jokainen järjestävä taho saattaa parituntisen läsnäolon lisäksi keksiä muutakin kivaa puuhaa, joten tule mukaan vaikka joka kerta!

Elimäki - Koria -alueen kesätoiminnan ajat sekä järjestävät tahot (muutokset mahdollisia):

Koria, Hiivurintien leikkikenttä

kesäkuussa torstaisin klo 9.30-11.30

2.6. Avoin varhaiskasvatus

9.6. Perhekeskus

16.6. Elimäen seurakunta

23.6. Avoin varhaiskasvatus

30.6. Elimäen seurakunta

Elimäki, Kirkkopuiston leikkikenttä

heinäkuussa torstaisin klo 9.30-11.30

7.7. Avoin varhaiskasvatus

14.7. MLL

21.7. Avoin varhaiskasvatus

28.7. MLL

Kesäinen luontoretki koululaisille!

Elimäen seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa mahdollisuuden koululaisille lähteä pienelle kesäiselle luontoretkelle, jossa voimme yhdessä havainnoida ympäristöä, leikkiä ja seikkailla ulkoilun merkeissä. Jokaisen tulisi ottaa pienet eväät mukaan, syömme ne luonnon helmassa.

Voit ilmoittaa lapsesi sähköpostitse osoitteeseen hilppa.suokorpi@evl.fi tai puhelimella seurakuntatoimistoon arkisin klo 9-12 puh. 040 849 2612. Käymme kolmessa eri kohteessa kesän aikana, voit ilmoittaa lapsesi mukaan niihin kaikkiin. Mukaan voi lähteä myös vanhemmat.

Ke 29.6. klo 13-15 Rahikkala, ilm. 27.6. mennessä.

Ti 19.7. klo 9-11 Raavuori, ilm. 15.7. mennessä.

Ti 2.8. klo 9-11 Haukkavuori, ilm. 29.7. mennessä.

Lähtö on Elimäen Osuuspankin ja Elimäen Seurakunta talon väliseltä parkkialueelta, ilmoittautuessasi hyväksyt samalla lapsesi kuljetuksen seurakunnantyöntekijän ajoneuvolla. Ilmoita sähköpostissa, jos lähdet itse autolla mukaan.

Kaikki ilmoittautuneet saa sähköpostivahvistuksessa lisätietoja ja jos lähtijöitä on paljon, tilaamme kuljetuksen.

Evääksi on hyvä ottaa jotakin, mikä ei sula tai pilaannu lapsen omassa repussa helteellä ja huomioi, että lapsella on juomapullo täytenä mukana!

Varusteet tulee olla sään mukaiset, kävelemme luonnossa ja osin matka voi olla mäkistäkin maastoa. Matka on kuitenkin pituudeltaan sopiva ja helppo kulkuinen ekaluokkalaisellekin.

Tulethan, odotamme sinua!

Lisätietoja antaa varhaisnuorisotyönohjaaja Hilppa Suokorpi, p. 040 559 3495 / hilppa.suokorpi@evl.fi

Hiekkalaatikko ja leluja.