Toimintaa tytöille ja pojille Valkealassa

Nyt on aika ilmoittautua kerhoihin, leireille ja partioon!
 

Kerhot

Kerhoihin ja leirille ilmoittautuminen: soita Minna Nikille 0400-936252 tai minna.nikki@evl.fi.

 • Kerhoihin voi mennä vasta sitten kun on ilmoittautunut!
 • Ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kuin niissä on tilaa.
 • Syksyn kokkikerhomaksu 10€ kerätään kerhossa, muut kerhot ovat ilmaisia.
 • Kerhot alkavat vko 36 eli 5.9. alkaen. Tältä sivulta näkee, mitkä kerhot ovat jo täynnä.
 • Kerhot eivät kokoonnu koulujen vapaapäivinä.
 • Joulutauko: syksyn viimeinen kerho vko 49 eli 5.-8.12.2022
 • Kevätkausi alkaa vko 2 eli 9.-12.1.2023. Kerhot päättyvät huhtikuun lopussa.

KERHOKOLMIO Seurakuntakeskus, Kalevantie 12 as A. (Nouse asuntosiiven ulkoportaat ylös ja käänny vasemmalle, viimeinen huoneisto.)

Kokkikerhoissa opetellaan toimimaan keittössä, kokkaillaan ja maistellaan, mitä tuli tehtyä. Syksyn kokkikerhomaksu 10€ kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. 

TI 17-19 KOKKIKERHO. Ohjaajina Pilvi Hartikainen ja Anni Matilainen. 

KE 17-19 KOKKIKERHO. Ohjaajina Linnea Keskimäki ja Helmi Vesuri. TÄYNNÄ

TO 17-19 KOKKIKERHO. Ohjaajina Ella Turpeinen, Janica Taren ja Siiri Jyrinki. 

PE 14-17 LAPSIPARKKI, PARILLISET VIIKOT. Hoitopaikka 1-8 -vuotiaille lapsille tarpeen mukaan. Mukaan omat eväät. Ilmoittaudu edellisenä päivänä klo 14 mennessä 040-1968617. Ilmainen. Ohjaajina lastenohjaajat. 

LASTENTALO Seurakuntakeskuksen viereinen rakennus, Kalevantie 16. (Kuution mallinen rakennus kaupalle päin, kirkkoa vastapäätä, nouse portaat ylös sisäpihalle.)

MA 14.30-15.30 LEGOKERHO. Rakennetaan ohjatusti ja vapaasti legoilla. Ohjaajina Sebastian Koivisto ja Pyry Hartikainen. 

TI 16-18 KONKAREIDEN KOKKIKERHO yli 10-vuotiaille. Suunnitellaan kokkauksia ja toteutetaan niitä nautittavaksi. Syksyn kerhomaksu 10€ kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjaajina Elina Sihvola, Pinja Ravantti ja Helmi Sihvola. TÄYNNÄ

KE 15.30-17.30 BIBLIODRAAMA-RYHMÄ yli 10-vuotiaille. 

TO 16-17 LIIKUNTAKERHO. Leppoisaa liikuntaa ulkona ja sisällä pelaillen ja leikkien. Ohjaajina Enni Juntunen, Oona Myyrä ja SiirI Anttonen. 

NIINIRANTA Leiritie 11.

MA 16-17.30 MUSAKERHO. Opetellaan leppoisasti yhdessä musisoinnin alkeita; piano, kitara, basso, rummut, laulu ja ukulele. Ei tarvitse soittotaitoja. Ohjaajina Siiri Anttonen, Enni Juntunen ja Oona Myyrä.

TO 16-17 ASKARTELUKERHO. Askarrellaan paperista, puusta, helmistä, savesta... monenlaista kivaa käsillä tekemistä. Ohjaajina Riia Nakko ja Siri Heilala. TÄYNNÄ

TO 16-17 LEGOKERHO. Rakennetaan ohjatusti ja vapaasti legoilla. Ohjaajina Neea Nakko ja Vieno Heikkonen. 

TO 17.30-19 OHJELMAKERHO. Askarrellaan, pelataan, leikitään, kokkaillaan, liikutaan, ulkoillaan... Ohjaajina Vieno Heikkonen, Neea Nakko ja Riia Nakko. 

Leirit 

Koululaisten leirit pidetään Niinirannassa, Leiritie 11. Varaa paikkasi ajoissa - vaikka heti - kesäleirin paikat menevät jakoon muidenkin seurakuntien lapsille keväällä. Monenlaista mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona yhdessä isosten ja ohjaajien kanssa. Leiripaikkoja on vielä vapaana.

1.-2.10.2022 SYYSLEIRI. Ilmoittaudu heti tai 19.9. mennessä Minna Nikille 0400-936252 tai minna.nikki@evl.fi. Ohjaajina Minna Nikki, Maria Hyppänen ja Annika Syrjänen ja leirimummona Heli Taipalus. Ilmoittautuneille leirikirje, josta näkyy tarkemmat tiedot. Leirimaksu 20€ kerätään leirillä. 

19.-21.6.2023 KESÄLEIRI. Ilmoittaudu heti tai 12.5. mennessä Minna Nikille 0400-936252 tai minna.nikki@evl.fi. Ohjaajina ainakin Minna Nikki ja Annika Syrjänen. Leirikirje. Leirimaksu 30€.

5.-16.6.2023 PÄIVÄLEIRI 5 - 9 -vuotiaille arkipäivisin. Osallistua voi vaikka joka päivä tai vain yhden päivän. Ohjaajina lastenohjaajat. Lisätietoja ja päiväleirin ilmoittautumiset Nina Paavola 0400-726828.

15.10 klo 14 Perheiden juttu Kouvolan keskuskirkossa.

Partio

Partio tarjoaa paljon mukavaa tekemistä, kuten yhdessä leikkimistä, pelaamista, uusien taitojen oppimista sekä retkiä ja leirejä. Partiossa lapsi saa uusia kavereita ja solmii ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Partio on harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Allekouluikäiset lapset pääsevät mukaan vanhemman kanssa perhepartiossa. Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi! 

Utin Pilvenveikot

Lisätiedot: Utin Pilvenveikot ry / Emilia Pulkki emilia.pulkki@partio.fi 

Kaudella 2022 - 2023 kokoontuu seuraavat ryhmät:

 • Perhepartio alle kouluikäiset vanhemman kanssa
  Parittomien viikkojen maanantai klo 17.45-19.15 (12.9. alkaen)
 • Sudenpennut 7-9 vuotiaat
  Parillisten viikkojen maanantai klo 17.30-19.30 (5.9. alkaen). Ryhmän kokoontumisessa tarvitsemme myös huoltajien apua!
 • Seikkailijat (huom uusi ryhmä) 10-12 vuotiaat
  Parillisten viikkojen tiistai klo 17.30-19.30 (6.9. alkaen)
 • ”Vanhemmat” Seikkailijat ja tarpojat 11-15 vuotiaat (huom. vanha Hirpikopla ryhmä)
  Parillisten viikkojen torstai klo 17.30-19.30 (8.9. alkaen)
 • Aikuiset ”Rollaattorit” 
  Aikuisten oma partioryhmä. Kokoontumiset selviävät Emilialta kysymällä.

Otamme kaikkiin ryhmiin mukaan uusia jäseniä,
myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Valkealan Kolmisoihtu

Lisätiedot: kolmisoihtu@partiolainen.fi, kolmisoihtu.partioscout.fi

Kolmisoihdun partioryhmät kokoontuvat viikoittain Kirkonkylässä Lastentalon alakerrassa ja Niinirannassa. Ryhmien tiedot löytyvät lippukunnan verkkosivuilta. Otamme kaikkiin ryhmiin myös uusia jäseniä, ja aikuisetkin ovat tervetulleita mukaan toimintaan! 

 

 

https://www.partio.fi/

Tupu 

Tupu http://www.nettitupu.fi/ on kouluikäisille tarkoitettu nettitukipalvelu, jossa keskustellaan yhdessä erilaisista asioista päivystäjän kanssa. Keskustelut ovat kahdenkeskisiä. Chattailla voi arkisin klo 12-18 ja kysymyksiä voi jättää milloin vain. Päivystäjät ovat aikuisia, koulutettuja kirkon työntekijöitä, jotka ovat valmiita vastaamaan tyttöjen ja poikien kysymyksiin taivaan ja man väliltä. Tupulta voi kysyä esimerkiksi kasvuun, tykkäämiseen, vanhempiin, kavereihin, kouluun jne liittyvistä asioista. 

Linkkejä, joista löytyy kivoja juttuja

- Lastenkirkosta löytyy lauluja, askarteluja, kertomuksia, pelejä, pyhäkoulu, ladattava sovellus... https://www.lastenkirkko.fi/ Täältä myös joulukalenteri ja Fisucraft https://nuorikirkko.fi/mediatoiminta/lastenkirkko/

- Lähetysyhdistys Kylväjän toimittama lehti koululaisille. https://www.kylvaja.fi/tule-mukaan/lukemaan/menox-lehti

- Raamatunlukijainliiton Lasten Raamattusovellus. Ilmainen älykännykkään tai tablettiin ladattava piirretty lastenraamattu, jossa liikuteltavia toimintoja ja tehtäviä. https://rll.fi/lasten-raamattusovellus/

- Kansanlähetyksen toimittama Donkki-lehti sisältää tarinoita, kokkailu- ja askarteluideoita, tehtäviä. https://donkki.net/lehti/lehtiarkisto/

- Ttila on interaktiivinen media kouluikäisille. Ttila koostuu tiistaisin klo 16 lähetettävästä suorasta ohjelmasta, jota voi seurata mobiililaitteella. Katsomisen lisäksi ohjelmaan voi itse osallistua lähettämällä studioon viestiä, johon reagoidaan reaaliaikaisesti. Videoita ja inserttejä. https://www.ttila.fi/

 

Ota yhteyttä