Toimintaa kouluikäisille Valkealassa

Varhaisnuorten kesäleiri 2.-4.8.2024 Niinirannassa. Ilm. 0400-936252 huhtikuun aikana tai vko 20.

Varhaisnuorten kesäleiri 2.-4.8. Niinirannassa

Valkealan alakoululaisille suunnattu kahden yön leiri on täynnä mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Paavalin jalanjäljissä "reissaamme" niin maalla kuin merellä eli hauskaa ja yllättävää ohjelmaa tiedossa. Ohjaajina Maria Hyppänen, Annika Syrjänen ja Minna Nikki sekä hieno joukko kerhoista tuttuja isosia. Leirimaksu 30€ kerätään leirille tullessa. Ilmoittautuneille leirikirje, jossa tarkemmat tiedot.

Ilmoittaudu Minnalle 0400-936252 tai ota yhteyttä sähköpostitse minna.nikki@evl.fi. Vastailussa on lomien ja leirien kokoisia katkoksia. 

Uusi kerhokausi käynnistyy syyskuussa ja siitä infotaan elokuun loppupuolella tällä sivulla. 

Partio

Partio tarjoaa paljon mukavaa tekemistä, kuten yhdessä leikkimistä, pelaamista, uusien taitojen oppimista sekä retkiä ja leirejä. Partiossa lapsi saa uusia kavereita ja solmii ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Partio on harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Allekouluikäiset lapset pääsevät mukaan vanhemman kanssa perhepartiossa. Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi!

Utin Pilvenveikot

Lisätiedot: Utin Pilvenveikot ry / Emilia Pulkki emilia.pulkki@partio.fi 

  • Perhepartio alle kouluikäiset vanhemman kanssa parittomien viikkojen maanantai klo 17.45-19.15
  • Sudenpennut 7-9 vuotiaat parillisten viikkojen maanantai klo 17.30-19.30. Ryhmän kokoontumisessa tarvitsemme myös huoltajien apua!
  • Seikkailijat 10-12 vuotiaat parillisten viikkojen tiistai klo 17.30-19.30
  • Tarpojat ja samoajat 13-17 vuotiaat parillisten viikkojen torstai klo 17.30-19.30
  • ”Rollaattorit” aikuisten oma partioryhmä

Kaikkiin ryhmiin otetaan uusia jäseniä ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan.


Valkealan Kolmisoihtu

Lisätiedot: kolmisoihtu@partiolainen.fi, kolmisoihtu.partioscout.fi

Kolmisoihdun partioryhmät kokoontuvat viikoittain Kirkonkylässä Lastentalon alakerrassa ja Niinirannassa. Ryhmien tiedot löytyvät lippukunnan verkkosivuilta. Otamme kaikkiin ryhmiin myös uusia jäseniä, ja aikuisetkin ovat tervetulleita mukaan toimintaan! https://www.partio.fi/

Ota yhteyttä