Kuusankosken seurakunnan nuoret

ROK - Ryhmänohjaajakoulutus

Isoseksi, kerhonohjaajaksi, leiriohjaajaksi seurakuntaan

Ilmoittaudu tästä mukaan!

Ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka haluavat toimia isosina rippikouluissa tai varhaisnuorten leireillä, tai kerhonohjaajina varhaisnuorten kerhoissa. Ryhmänohjaajakoulutusta järjestetään syyskuusta maaliskuuhun keskimäärin kerran viikossa seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Lisäksi koulutus pitää sisällään tapahtumia, leirejä ja käytännön ryhmänohjaamisharjoituksia.

Jos et ole aivan varma, haluatko isoseksi tai ryhmänohjaajaksi, mutta haluaisit saada tietoa nuorten tapahtumista, leireistä ja toiminnoista, anna tietosi yllä olevan linkin kautta! Eli listalle voit ilmoittautua, vaikket olisi isosen tehtävistä kiinnostunut.

ROK:sta sisältöä elämään

Ryhmänohjaajakoulutuksessa pohditaan nuoren elämän kysymyksiä, kasvetaan yhteydessä toisiin ja Jumalaan, ja opetellaan ryhmänohjaajana toimimisen taitoja. Ryhmänohjaajakoulutus antaa eväitä monenlaisiin tehtäviin tulevaisuuden harrastus- ja työelämässä. Ryhmänohjaajakoulutuksesta saa myös todistuksen niin toivoessaan.

Bändi toimii

Bändi

Houseband on seurakunnan nuorten bändi, joka harjoittelee seurakuntakeskuksen bändikämpällä. Vaihteleva porukka soittaa nuortenmessuissa ja muissa bändin keinoin tehtävissä musiikkijutuissa.

nuortenilta

Nuortenillat

Tiettyinä perjantaina syyskaudella

Päivämäärät tulevat tähän myöhemmin. Joka kerralla tehdään eri asioita.

Sähly

Keskustan koulun salissa, ajankohta selviää myöhemmin.

Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3