Anjalankosken seurakunnan nuoret

Haluatko joukkoon, jossa saat olla oma itsesi ja touhuta samanikäistesi kanssa? Haluatko kasvaa kristittynä ja käyttää lahjojasi?

Toivomme, että voisit löytää oman paikan Anjalankosken seurakunnan nuorten toiminnasta. Että voisimme olla tukemassa elämän eri vaiheissa ja rohkaisemassa pohtimaan elämän tarkoitusta ja suuntaa. Saat tulla mukaan hengailemaan ja osallistumaan. Kerro, jos haluat ottaa vastuuta ja olla tekemässä asioita yhdessä.

Tiistaisin klo 18:30 nuorten sähly Inkeroisten yhteiskoulun yläsalissa
Keskiviikkoisin klo 17 nuorten lauluryhmä Myllykosken kirkossa
Torstaisin klo 18 koko seurakunnan yhteiset opetusillat Myllykosken seurakuntakodilla
Perjantaisin nuorten bändi Myllykosken seurakuntakodilla, lisätietoja Säteeltä
Perjantaisin klo 19 nuortenilta Myllykosken seurakuntakodilla

Nuorten toiminta on avointa 14-20-vuotiaille nuorille - oletpa rippikoulun käynyt tai et.
Voit seurata nuorten juttuja myös somessa:
Insta: @anyolokoski, @anjalankoskenseurakunta ja @betoniristi
Snap: enni_srk, sade_srk

Tervetuloa mukaan! :)

Anjalankosken seurakunnan Isoskoulutus eli ISKO

Isoskoulutus on iso osan meidän nuorten toimintaa, joka on tarkoitettu lähinnä rippikoulun käyneille nuorille. Se pitää sisällään mm. leirejä, yhdessä tekemistä ja oppimista. Koulutuksen kautta saat kasvaa omana itsenäsi, kristittynä ja ohjaajana. Osallistuessasi koulutuksen eri osioihin saat isoskoulutustodistuksen. Ilmoittautuessasi mukaan sinun ei vielä tarvitse tietää, haluatko olla isosena rippileirillä tai muilla leireillä, vaan saat tulla mukaan porukkaan kyselemään ja ihmettelemään. Muista, että meitä ihmisiä on erilaisia, joten tarvitsemme erilaisia ihmisiä tiimin jäseniksi.

Isoskoulutukseen kuuluu osallistumista seurakunnan nuorten toimintaan mm. nuorteniltoihin ja tapahtumiin sekä isko-iltoihin ja isoskoulutusleirille (syksyllä ja keväällä). Lisäksi isoset tekevät jonkin palvelutehtävän. Kesken kautta voi vielä päästä mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä Enniin tai Johannaan. :)

On aika hakea isoseksi kesälle 2020. Isoshaku auki 21.2.2020 klo 14 alkaen - 21.3.2020

Täytä linkin kautta aukeava hakemus Isoseksi 2020

Nuortenillat

Yhteyttä. Ystäviä. Yllätyksiä. Yhdessäoloa.

Vietämme yhdessä rentoa iltaa. Ohjelma-osuudessa (1-1,5 tuntia) käsittelemme illan aihetta eri tavoin. Jonka jälkeen voit jäädä viettämään yhteistä oleiluaikaa ja tuoda omia ideoita kehiin.

Illat ovat tarkoitettu 14-20-vuotiaille nuorille, jotka haluavat tulla mukaan. Saat tulla ihmettelemään meininkiä tai pohtimaan elämän tärkeitä kysymyksiä.

Nuortenillat ovat perjantaisin klo 19-21:30 Myllykosken seurakuntakodilla tai kerran kuukaudessa kirkossa, poikkeuksia lukuunottamatta.... seuraa tiedottelua Instassa :)

Rohkeasti mukaan!

Torstaisin Myllykoskella on #Elämään-iltoja, Workshop-iltoja ja Apostolien matkassa -iltoja.
Koko seurakunnan yhteiset opetusillat torstaisin klo 18 Myllykosken seurakuntakodilla

Musiikkitoimintaa

Kiinnostaako musisointi? Haluaisitko laittaa lahjasi likoon ja oppia uutta?

Nuorten Lauluryhmä ja Bändi haluaa tarjota mahdollisuuden toimia musiikin parissa. Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatut kokoonpanot harjoittelevat perjantaisin omissa ryhmissään. Harjoitusten lisäksi vuoden mittaan tulee mahdollisuuksia osallistua säestys- ja esiintymiskeikoille yhdessä ja erikseen.
Toivomme valmiiksi pientä osaamista omasta instrumentista, mutta ilo musiikista ja halu oppia lisää on kaikista tärkeinä. Haluamme antaa lahjamme Jumalan käyttöön ja musisoida yhdessä!

Nuorten lauluryhmä
keskiviikkoisin klo 17-18 Myllykosken kirkossa
vetäjänä Risto kanttori, lisätietoja puh. 040 7685 378

Nuorten bändi
perjantaisin klo 17:30-18:30 Myllykosken seurakuntakodilla
vetäjänä Säde, lisätietoja puh. 040 7654 173

Olet tervetullut soittamaan tai laulamaan!

"Olen saanut paljon varmuutta laulamiseen ja kehittyä musiikin kanssa. Pienillä lahjoilla olen aloittanut, mutta koen saaneeni paljon arvokkaita eväitä tulevaisuuteen." Nimimerkillä - mukana Nuorten bändissä ollut

Kappalainen

rippikoulu, nuorisotyö, koululaiset, Hehu