Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

Päiväkerhot ovat 3-6 vuotiaille lapsille tarkoitettua maksutonta varhaiskasvatusta.

Kerho on lapselle turvallinen paikka kasvaa, kehittyä ja oppia omana itsenään sekä opetella toimimaan yhdessä muiden kanssa. Näitä taitoja opetellaan leikin, laulun, liikkeen, kädentaitojen, ihmettelyn ja hiljentymisen avulla. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi pienissä hartaushetkissä. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen saa olla rohkeasti oma itsensä. Kerhoon kannattaa ottaa pienet eväät ja kerhotossut, vaihtovaatteetkin voi pakata mukaan.

Jos lapsen tuonti tai pärjääminen kerhossa mietityttää, voitte ensin tulla vaikkapa yhdessä tutustumaan kerhon toimintaan ja keskustelemaan ohjaajien kanssa. Ota yhteyttä niin mietitään teidän kannalta paras ratkaisu!

ILMOITTAUTUMINEN kauden 2021-2022 päiväkerhoryhmiin alkaa netissä 12.4.!

Päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kevään viimeiset kerhot pidetään viikolla 20.

Elimäen ryhmä

Vaahterat Elimäen seurakuntakeskuksen kerhotilassa (Härmävaarantie 2)

• maanantaisin ja torstaisin klo 9-11.30.

(HUOM! Erään varhaiskasvatuksen Kevät 2021 -esitteitä on epähuomiossa päässyt lipsahtamaan painovirhe, joka väittää kerhon olevan keskiviikkoisin ja klo 11.00 asti. Pahoittelut sekaannuksesta!)

Korian ryhmä

Jalavat Korian kirkolla (Alakouluntie 23)

• tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.30.

Ohjaajina päiväkerhoissa toimivat lastenohjaajat Arja Mäkelin (p. 040 195 9725) ja Marika Lohman-Mettälä (p. 040 736 3136). Uusia kerholaisia voidaan ottaa mukaan myös kesken kauden, lisätietoja voit kysellä ohjaajilta!

Elimäen ja Korian lapsiparkkimainos

Lapsiparkki

Elimäen seurakunnan Lapsiparkki on kevään 2021 aikana avoinna kerran kuussa Elimäellä seurakuntakeskuksella ja Korialla kirkolla. Lapsiparkki on maksutonta lastenhoitoapua 2-7-vuotiaiden vanhemmille, jotka tarvitsevat hetken omaa aikaa asioiden hoitamiseen tai vain hengähtämiseen. Lapsia voi tuoda ja hakea parkin aukioloaikana itselle sopiviin aikoihin. Lapsiparkkiin on ilmoittautuminen etukäteen puhelimitse viimeistään tunti ennen parkin aukeamista Arjalle, p. 040 195 9725. Parkkiin voidaan toistaiseksi ottaa yhdellä kertaa enintään 8 lasta. Ilmoitathan myös mahdollisesta peruutuksesta. Parkkiin kuuluu leikit, sadut, hartaus ja muu puuhailu yhdessä toisten lasten sekä ohjaajien kanssa. Omat pienet eväät, sisätossut ja vaihtovaatteet ovat tarpeelliset parkkiin tultaessa. Lapsiparkissa ohjaajina toimivat Arja Mäkelin ja Marika Lohman-Mettälä.

Elimäen parkki

Avoinna klo 14.00-16.30

keskiviikkoisin 17.3., 14.4. ja 26.5.

Korian parkki

Avoinna klo 9.00-11.30

perjantaisin 19.3., 16.4. ja 28.5.