Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

Syksyn 2020 päiväkerhoihin voi ilmoittautua: hanna.hanninen@evl.fi . Viestiin lapsen nimi ja syntymäaika (ei loppuosaa)+ kerhopaikkatoive: Koria tai Elimäki. Lisätiedot: p. 040 736 3136/Hanna Hänninen. (Tavoitettavissa jälleen 5.8.2020).

Päiväkerhot alkavat viikolla 33 ja perhekerhot viikolla 34. Loppukevään ajan päiväkerhot toteutuvat etänä.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi hartaushetkissä sekä laulaen, leikkien ja askarrellen. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.

Ryhmät kokoontuvat sekä Elimäellä että Korialla.

pojat päiväkerhossa

Elimäen ryhmä, Vaahterat, kokoontuu Elimäen seurakuntakeskuksen kerhotilassa maanantaisin ja torstaisin klo 9-11.30, ma 10.8.2020 alkaen.

Korian ryhmä, Jalavat, kokoontuu Korian kirkolla tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.30, ti 11.8.2020 alkaen.

Molemmissa ryhmissä on tilaa.