Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

Päiväkerhot ovat 3-6 vuotiaille lapsille tarkoitettua maksutonta varhaiskasvatusta. 

Kerho on lapselle turvallinen paikka kasvaa, kehittyä ja oppia omana itsenään sekä opetella toimimaan yhdessä muiden kanssa. Näitä taitoja opetellaan leikin, laulun, liikkeen, kädentaitojen, ihmettelyn ja hiljentymisen avulla. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi pienissä hartaushetkissä. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen saa olla rohkeasti oma itsensä. Kerhoon kannattaa ottaa pienet eväät ja kerhotossut, vaihtovaatteetkin voi pakata mukaan. 

Jos lapsen tuonti tai pärjääminen kerhossa mietityttää, voitte ensin tulla vaikkapa yhdessä tutustumaan kerhon toimintaan ja keskustelemaan ohjaajien kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ohjaajiin!

Päiväkerhot jatkavat toimintaansa tammikuussa 2022

Mahdollisista muutoksista tiedotamme kerhoihin ilmoittautuneille aina henkilökohtaisesti, nettisivuille päivitämme ajatasaiset tiedot mahdollisimman pian.

Elimäen ryhmä 

Vaahterat Elimäen seurakuntakeskuksen kerhotilassa (sisäänkäynti Härmävaarantie 2 puolelta)

HUOM! aikoihin tullut muutoksia tammikuusta 2022 alkaen

  • maanantaisin klo 9.30-12.00 ja
  • torstaisin klo 9.30-12.00

Korian ryhmä 

Jalavat Korian kirkolla (Alakouluntie 23)

  • Tällä hetkellä Korialla ei ole päiväkerhoryhmää

Ohjaajina päiväkerhoissa toimivat lastenohjaajat Marika Lohman-Mettälä ja Virpi Kalliola. Uusia kerholaisia voidaan ottaa mukaan myös kesken kauden, lisätietoja voit kysellä Marikalta, p. 040 736 3136! 

Päiväkerhoissa on vielä tilaa.