Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

Päiväkerhot ovat 3-6 vuotiaille lapsille tarkoitettua maksutonta varhaiskasvatusta.

Kerho on lapselle turvallinen paikka kasvaa, kehittyä ja oppia omana itsenään sekä opetella toimimaan yhdessä muiden kanssa. Näitä taitoja opetellaan leikin, laulun, liikkeen, kädentaitojen, ihmettelyn ja hiljentymisen avulla. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi pienissä hartaushetkissä. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen saa olla rohkeasti oma itsensä. Kerhoon kannattaa ottaa pienet eväät ja kerhotossut, vaihtovaatteetkin voi pakata mukaan. Ohjaajina päiväkerhoissa toimivat lastenohjaajat.

Jos lapsen tuonti tai pärjääminen kerhossa mietityttää, voitte ensin tulla vaikkapa yhdessä tutustumaan kerhon toimintaan ja keskustelemaan ohjaajien kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ohjaajiin!

Syyskauden 2022 kerhot alkavat viikolla 32!

Mahdollisista muutoksista tiedotamme kerhoihin ilmoittautuneille aina henkilökohtaisesti, nettisivuille päivitämme ajatasaiset tiedot mahdollisimman pian.

Elimäen ryhmä syksyllä 2022

Vaahterat Elimäen seurakuntakeskuksen lasten kerhotilassa (sisäänkäynti Härmävaarantien puolelta E-ovesta)

• Maanantaisin klo 13.30-15.30
  • Perjantaisin klo 9.00-11.00

Korian ryhmä syksyllä 2022

Jalavat Korian kirkolla (Alakouluntie 23)

• Tiistaisin klo 9.00-11.00
  • Keskiviikkoisin klo 13.30-15.30

Yli 3-vuotiaita uusia kerholaisia voidaan ottaa mukaan myös kesken kauden. Kuluvana vuonna 3 vuotta täyttäviä otetaan kerhoon aina kauden alkaessa elokuussa tai tammikuussa. Lisätietoja voit kysellä ohjaajilta: p. 040 736 3136 tai 040 195 9725.