Jumalanpalvelukset Kouvolassa

Kouvolan Keskuskirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntai ja juhlapyhä kello 10. Käpylän kirkossa jumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin klo 13.

Voimassa olevien koronarajoitusten takia jumalanpalvelukset julkisina yleisötilaisuuksina ovat tauolla Kouvolan seurakunnissa 30.4. asti. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut kirkkoon verkon välityksellä!

Kouvolan seurakunnan jumalanpalvelus lähetetään Keskuskirkosta sunnuntaisin klo 10 Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavan kautta (Käpylän kirkon jumalanpalvelukset on peruttu 30.4. asti).

Huom. 7.2. ja 7.3. jumalanpalvelukset katsottavissa poikkeuksellisesti Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavan kautta.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Jumalanpalvelusryhmät

Kouvolassa toimii joukko jumalanpalvelusryhmiä, joissa vapaaehtoiset vuorollaan palvelevat esimerkiksi seuraavissa tehtävissä

• toivottavat kirkkoon saapujat tervetulleiksi ovilla
  • valmistavat ja lukevat esirukousta
  • lukevat Raamattua
  • miettivät yhdessä papin kanssa ideoita saarnaan
  • keräävät kolehtia
  • laittavat kirkkokahveja
  • rukoilevat jumalanpalveluksen puolesta

Kaikki ryhmät ovat avoimia uusille jäsenille. Myös jotkut paikalliset järjestöt toimivat silloin tällöin jumalanpalvelusryhminä.

►Lue lisää jumalanpalvelusryhmistä