Jumalanpalvelukset Kouvolassa

Kouvolan Keskuskirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntai ja juhlapyhä kello 10. Käpylän kirkossa jumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin klo 13.

Jumalanpalvelukset jatkuvat normaalisti, voimassa olevat turvallisuusohjeet huomioiden. Kesä - heinäkuussa Keskuskirkon jumalanpalvelukset vietetään messuina ja Käpylän kirkon jumalanpalvelukset sanajumalanpalveluksina. Osa Keskuskirkon jumalanpalveluksista on seurattavissa myös Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavan kautta (erillinen tieto jumalanpalveluksen yhteydessä).

Aiemmin taltioidut Kouvolan seurakunnan jumalanpalvelukset ovat katsottavissa Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavalla.

Jumalanpalvelusryhmät

Kouvolassa toimii joukko jumalanpalvelusryhmiä, joissa vapaaehtoiset vuorollaan palvelevat esimerkiksi seuraavissa tehtävissä

• toivottavat kirkkoon saapujat tervetulleiksi ovilla
  • valmistavat ja lukevat esirukousta
  • lukevat Raamattua
  • miettivät yhdessä papin kanssa ideoita saarnaan
  • keräävät kolehtia
  • laittavat kirkkokahveja
  • rukoilevat jumalanpalveluksen puolesta

Kaikki ryhmät ovat avoimia uusille jäsenille. Myös jotkut paikalliset järjestöt toimivat silloin tällöin jumalanpalvelusryhminä.

►Lue lisää jumalanpalvelusryhmistä