Kirkkomuskarit

Kirkkomuskarit eivät kokoonnu tammikuussa 2021

Tervetuloa seuraamaan tuttujen muskariopettajien kirkkomuskarihetkiä netin välityksellä!

Uusi pärinä-muskari löytyy tästä linkistä:

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen.

Muskarissa herätellään lapsen kiinnostusta ja rakkautta musiikkiin, tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja tuetaan vanhempia kristillisessä kasvatustehtävässä. Kirkkomuskarien teemat vaihtelevat, mutta mukana on yleisesti käytetyn muskarimateriaalin lisäksi hengellistä aineistoa. Yhteisten laulujen kautta on mahdollista siirtää perinteitä eteenpäin ja luoda uusia traditioita.

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä laulettu, leikitty ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarissa on kiva tavata muita lapsia ja aikuisia ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita. Kirkkomuskari antaa myös hyvän pohjan jatkaa musiikkiharrastusta seurakunnan lapsikuorossa.

Kirkkomuskarit ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla vaikka kesken kauden. Muskareihin voi osallistua kaikista yhtymän alueen seurakunnista.

Kirkkomuskariryhmiä Kouvolan alueella

Anjalankosken seurakunnassa

• Kirkkomuskarit jatkuvat, jos mahdollista, helmikuussa torstaisin klo 17-17.45. Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. Muskarit ovat keväällä 2021 Anjalan seurakuntatalolla 11.3. ja 6.5.; Inkeroisten seurakuntatalolla 11.2. ja 8.4.; Myllykosken Triadissa 18.2., 18.3. ja 15.4. sekä Sippolan päiväkerhotiloissa 25.2., 25.3. ja 22.4. Muskareissa ovat mukana lastenohjaajat sekä kanttori tai nuori muusikko. Lisätietoja voi kysellä lastenohjaajilta.

Kouvolan seurakunnassa

• Koivistontalon Kirkkomuskari kokoontuu torstaisin kahdessa ryhmässä, joista voit valita sopivan: klo 15.30-16.15 tai klo 17.15-18.00. Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. Ohjaajina kanttori Ritva-Liisa Marttila ja lastenohjaajat Katja Savolainen ja Kaisu Ryynänen sekä mukana muskarinalle Osmo.
  • Muskarit ovat alkuvuonna tauolla koronarajoitusten vuoksi. Tarkista, onko muskaria vai onko se peruttu perhekerhosivulta: Siirry perhekerhosivulle, josta löytyy tietoa kirkkomuskarista.
  • Tiedustelut: Kaisu Ryynänen puh. 040 6708149 ja Katja Savolainen puh. 040 7055209.

Kuusankosken seurakunnassa

• Muskarit kokoontuvat Kuusankosken vanhassa seurakuntatalossa, Valtakatu 43, sisäänkäynti takaovesta, 2. krs.
  • Tiedustelut ja ilmoittautumiset: varhaiskasvatuksen ohjaaja Satu Jääskeläinen 040 662 0564.
  • Kuusankoskella on 5 Kirkkomuskariryhmää 3 kuukauden ikäisestä 7-vuotiaisiin. Pikku- Tuikut on muskariryhmä, jossa 4-7-vuotiaat lapset opettelevat myös kanteleensoiton alkeita.
  • Kirkkomuskarit keskiviikkoisin:
    • klo 9.30-10 Toukat (3 kk - n. 1 v.)
    • klo 10.30-11 Taaperot (1 v. - 3 v.)
  • Kirkkomuskarit perjantaisin:
    • klo 9.30-10.15 Viikarit 1 (perheryhmä)
    • klo 11.15-12 Viikarit 2 (perheryhmä)
    • klo 13-13.45 Pikku-Tuikut (4-6 v., ilman aikuista)

Valkealan seurakunnassa

Kirkkomuskari 10.9.2020 lähtien vain kirkossa torstaisin

• Muskari lapsille  vanhemman kanssa torstaisin klo 9.30 - 10.15 Valkealan kirkossa

Vetäjinä toimivat kanttori Kirsi Rantala p. 0400 732 640 ja lastenohjaaja Saara Kupias p. 040 196 8617.