Kouvolan seurakuntien näkövammaistyö

Kouvolan seurakuntien näkövammaistyö kokoaa yhteen alueen näkövammaisia toukokuussa vietettävään leiripäivään.  Tapahtuman paikka vaihtelee vuosittain.  Lähetämme osoiterekisterin perusteella kutsut kotiin ja lisäksi tapahtumasta ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja seurakuntien internetsivuilla.

Kutsumme näkövammaisia osallistumaan seurakuntien muuhun laajaan ja monipuoliseen ohjelmatarjontaan, kokemaan seurakuntayhteyttä ja voimaantumista.

Toimimme yhteistyössä näkövammaisten paikallisyhdistyksen kanssa ja vierailemme heidän kerhoissaan.

Seurakunnan näkövammaistyöhön kuuluu myös kotikäynnit niiden luo, joilla näkövamma on aiheuttanut elämässä kriisin tai kaipaa muuten elämänsä asioihin rinnalla kulkijaa ja sielunhoitoa. Ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi työntekijään.

 

Näkövammaisten leiripäivä 2023 Niinirannassa

Tervetuloa viettämään Kouvolan seurakuntien järjestämää näkövammaisten leiripäivää. Päivä vietetään Niinirannan toimintakeskuksessa Valkealassa pe 11.8.2023 klo 9 alkaen. 

Päivä sisältää musiikkia, ulkoilua ja sekä yhteistä ohjelmaa Tove Janssonin päivän innoittamana. Vietämme yhdessä myös viikkomessua sekä tietenkin nautimme yhteisen ruokapöydän antimista. 

Päivän hinta on 10€/ osallistuja. Mikäli tarvitset henkilökohtaista apua, otathan oman avustajan mukaan. Ilmoittautuminen päivään on 25.7. mennessä Marjo Ihalaiselle p. 0407654175 tai marjo.ihalainen@evl.fi (Marjo on tavoitettavissa 3.7. alkaen). Voit myös ilmoittautua oman seurakunnan työntekijälle ennen 25.7.

Yhteiskuljetusta päivään ei järjestetä.

Tervetuloa nauttimaan loppukesän tunnelmista luonnon helmaan!

Leiristä vastaa Anjalankosken Marjo Ihalainen sekä Kuusankosken Sanna Junnola-Ahola. Annamme lisätietoja mielellämme!

 

Ota yhteyttä

Johtava diakoniatyöntekijä
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
 

Verkostoyhteistyö

Diakonissa
Kouvolan seurakunta

Kuurot (viittomakieltä käyttävä työntekijä), näkövammaiset

Diakoni
Anjalankosken seurakunta
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Alueet: Myllykoski, Keltakangas, Ummeljoki