Nuoria makaamassa nurmikolla.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan. Odotamme sinua!

Seurakunnat tarjoavat monipuolista toimintaa kaikenikäisille. On paikkoja harrastaa, hiljentyä, pohtia uskoa, kohdata ja tulla kohdatuksi - konserttitarjontaa unohtamatta.

Vasemmalla sivuvalikossa esitellään säännöllisesti kokoontuvat ryhmät ja kerhot. Löydä itsellesi sopiva ryhmä ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin.

Rajoituksia toiminnassa 31.5. saakka

Rajoituksia Kouvolan seurakuntien toiminnassa jatketaan 31.5. saakka, lukuun ottamatta varhaiskasvatuksen, alakouluikäisten ja rippikoulun toimintaa. Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien ryhmien toimintaa voidaan järjestää paikallisen harkinnan mukaan enintään 6 henkilön kokoontumisina turvaohjeet huomioiden. Kouvolan seurakuntayhtymä noudattaa Aluehallintoviraston ja Kymsoten ohjeistusta henkilömäärärajoituksissa. Seurakunnat viestivät ryhmien toiminnasta.

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon verkon välityksellä!

Jumalanpalveluksia voit seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla joka sunnuntai. Seurakunnat tarjoavat jumalanpalvelus- ja hartaussisältöjä myös omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Osallistu jumalanpalveluksiimme verkon välityksellä.

Seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa myös poikkeustilanteessa

Seurakuntien työntekijät ovat poikkeustilanteessa sinua varten. Voit ottaa normaalisti yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua. Yhteystietoja ja seurakuntien henkisen tuen palveluja löydät tästä linkistä.