Nuoria nurmikolla

Seurakunnat järjestävät tapahtumia turvallisuusohjeiden puitteissa

Jumalanpalvelukset järjestetään tällä hetkellä avoimina tilaisuuksina, jonne kirkkovieraat ovat tervetulleita. Jumalanpalveluksessa annetaan tarvittavat turvallisuusohjeet kaikille kävijöille. Jumalanpalveluksen voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10 koko kesän ajan. Myös seurakuntien muu toiminta on vähitellen käynnistymässä ja tilaisuuksista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Seuraa viestintäämme aiheesta.

Päivitimme tapahtumakalenteria tilanteen mukaan.

Jumalanpalvelukset avautuvat kirkkovieraille 7.6. alkaen

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina jatkuvat Kouvolan seurakunnissa sunnuntaista 7. kesäkuuta alkaen - tervetuloa kirkkoon! Kirkkovieraat otetaan vastaan kirkon ovella ja he saavat tarvittavat ohjeistukset jumalanpalveluksessa ja kirkkotilassa toimimisesta. Kirkkotiloihin on merkitty valmiiksi istumapaikat. Turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta huolehditaan jumalanpalvelusten aikana. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena.

Koska jumalanpalvelukseen saapuminen kirkkoon ei ole kaikille mahdollista, Kouvolan seurakunnat lähettävät jumalanpalveluksia myös verkon välityksellä koko kesän ajan. Jumalanpalveluksia välitetään myös televisiossa ja radiossa.

Osallistu jumalanpalveluksiimme verkon välityksellä.

Seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa myös poikkeustilanteessa

Seurakuntien työntekijät ovat poikkeustilanteessa sinua varten, eikä yksityisiä tapaamisia seurakuntalaisten kanssa ole peruttu. Voit ottaa normaalisti yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua. Yhteystietoja ja seurakuntien henkisen tuen palveluja löydät tästä linkistä.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan - seurakunta läsnä myös sähköisissä kanavissa

Seurakunnat tarjoavat monipuolista toimintaa kaikenikäisille. On paikkoja harrastaa, hiljentyä, pohtia uskoa, kohdata ja tulla kohdatuksi - konserttitarjontaa unohtamatta.

Vasemmalla sivuvalikossa esitellään säännöllisesti kokoontuvat ryhmät ja kerhot. Löydä itsellesi sopiva ryhmä ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan. Odotamme sinua!