Nuoria makaamassa nurmikolla.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan. Odotamme sinua!

Seurakunnat tarjoavat monipuolista toimintaa kaikenikäisille. On paikkoja harrastaa, hiljentyä, pohtia uskoa, kohdata ja tulla kohdatuksi - konserttitarjontaa unohtamatta.

Vasemmalla sivuvalikossa esitellään säännöllisesti kokoontuvat ryhmät ja kerhot. Löydä itsellesi sopiva ryhmä ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin.

Rajoituksia viikkotoiminnassa tammikuun loppuun asti

Yli 10 henkeä kokoava aikuisten harrastetoiminta on tauolla. Lasten ja nuorten ryhmätoimintaa ja säännöllistä viikkotoimintaa voidaan järjestää niin, että paikalla on enintään 10 aikuista. Uskonnollisessa toiminnassa kuten seuroissa osallistujamäärää rajoitetaan siten, että tiloissa voidaan säilyttää turvavälit, jotta tilaisuus on mahdollisimman turvallinen kaikille osallistujille

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon myös verkon välityksellä!

Jumalanpalveluksia voit seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Seurakunnat tarjoavat jumalanpalvelus- ja hartaussisältöjä myös omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Osallistu jumalanpalveluksiimme verkon välityksellä.

Seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa myös poikkeustilanteessa

Seurakuntien työntekijät ovat poikkeustilanteessa sinua varten. Voit ottaa normaalisti yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua. Yhteystietoja ja seurakuntien henkisen tuen palveluja löydät tästä linkistä.