Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelujen tehtävänä on luoda ja ylläpitää tarkoituksenmukaiset puitteet paikallisseurakunnille evankeliumin eteenpäin viemiselle. Kiinteistöpalvelut vastaa seurakuntayhtymän kirkkojen ja muiden kiinteistöjen, toimitilojen sekä kaluston hoidosta ja kunnossapidosta sekä suntio-, vahtimestari- ja siivouspalvelujen tuottamisesta.

Kiinteistöpalveluille kuuluu kiinteistö- ja maaomaisuuden hallinta ja kehittäminen, uudisrakentamis- ja korjaushankkeiden valmistelu ja toteutus sekä rakennuskannan kunnossapito, huolto ja korjaukset.

Kiinteistöjen vikailmoitukset

Tämän linkin kautta voi ilmoittaa seurakunnan tai seurakuntayhtymän kiinteistöissä ilmenneet viat kiinteistöpalveluille.

Kiinteistötoimisto

Kuusankosken seurakuntakeskus, 2. kerros
Käyntiosoite: Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski
Postiosoite: PL 41, 45701 Kuusankoski

Vahtimestari- ja siivouspalvelut

Vahtimestari- ja siivouspalvelut vastaa kirkkojen suntioiden tehtävistä sekä huolehtii kiinteistöjen käyttöön liittyvistä vahtimestareiden, siivoojien ja talonmiesten tehtävistä sekä kirkon pyhiin toimituksiin liittyvistä avustavista tehtävistä. Ylivahtimestarit vastaavat alueidensa suntio-, vahtimestari- ja siivouspalvelujen järjestämisestä.

Ylivahtimestarit alueittain:
Sara Forsell: Kouvola
Eija Mäkelä: Jaala, Kuusankoski, Valkeala
Mia Itälä: Anjalankoski, Elimäki

Sara Forsell

Kouvolan vahtimestaripalvelut

Mia Itälä

Anjalankosken seurakunta Elimäen seurakunta

Anjalankosken ja Elimäen vahtimestaripalvelut

Tarja Juurinen

Vahtimestari / Suntio
Elimäen seurakunta
Kiinteistöpalvelut

Vahtimestari / Suntio Elimäen seurakuntatalo ja kirkko. Korian kirkko.

Edla Mäkelä

Kiinteistökehityssuunnittelija, arkkitehti
Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöjen kehittäminen, rakennusten ylläpito- ja kunnostussuunnittelu