Jaalan kappeliseurakunta

Jaalan kappeliseurakunta syntyi vuonna 2009 Kouvolan seurakuntayhtymän perustamisen myötä, kun Jaalan 135-vuotias seurakunta liitettiin osaksi Kuusankosken seurakuntaa.

Monipuoliset jumalanpalvelukset, musiikkitapahtumat, kinkerit, kylätoiminta, kesävieraiden kirkkopyhä, Kansanlaulukirkko ja lähetyksen kesäkahvila kutsuvat mukaan sekä ympärivuotisia asukkaita, että kesäjaalalaisia.

Videoita, kuvia, tunnelmia ja tapahtumien mainoksia näet lisää Jaalan kappeliseurakunnan facebook sivuilta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Seurakuntaan liittymiset, kasteet, vihkimiset ja hautajaiset varataan keskusrekisteristä p. 040 5220672 arkisin klo 9-15, keskusrekisteri.kouvola@evl.fi.

Hautapaikka-asioista ja uurnan hautaamisesta, sekä hautainhoitoihin liittyvissä asioista sovitaan hautaus- ja puistopalvelujen toimistossa p, 040 712 4556, hautauspalvelut.kouvola@evl.fi. Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15.

Keskusrekisteri

Seurakuntatoimisto