Uutislistaukseen

Miesten tapahtumassa ei saarnata vaan puhutaan elämästä

”Mikä miestä mättää?” kysytään miesten avoimessa tapahtumassa Kuusankosken seurakuntakeskuksella perjantaina 20.10. klo 18.

Vaaleaihoinen nuorehko mies, jolla on mustat vaatteet ja harmaa puvuntakki seisoo päättäväisessä asennossa ...

Kansanedustaja ja entinen huippupikaluistelija Mika Poutala saapuu miesten tapahtumaan kertomaan tarinoita omasta elämästään.

Mukana illassa ovat kansanedustaja, entinen huippupikaluistelija Mika Poutala, ”Elvis” Roni Leppä, maailmanennätysviheltäjä JP Whistler, myllykoskelainen yhtye Case4You, muusikko Tommi Huuskonen ja illan juontajana toimii Kuusankosken pastori Pauli Heinola. Kahvitarjoilu klo 17.30. 
Kysyimme miesten iltaan puhumaan saapuvalta Mika Poutalalta: ”Mikä Mikaa mättää?” 

- Viimeksi minua ärsytti ihmisten epärehellisyys ja armottomuus. Ollaan niin valmiita tuomitsemaan toiset, eikä osata katsoa sitä omaa malkaa silmässä. Toisaalta maailman meno mättää pahasti. Miesten rooli on rapistumassa. Moraali on rapistumassa. Itsekkyys nousee, Poutala vastaa. 

Hän muistuttaa, että miehiä tarvitaan edelleen, varsinkin rohkeita, selkärankaisia miehiä, jotka haluavat toimia rohkeasti ja Jumalaa kunnioittaen. Poutala kertoo olevansa hyvä puhumaan tunteista, vaikkei pidäkään itseään tunteellisena ihmisenä. Kuusankoskella hän aikoo puhua oman elämänsä kokemuksista.

- Ei ole tulossa saarnaa, vaan tarinoita omasta elämästä ja niitä oppeja, mitä on tarttunut mukaan matkan varrella. Nyt on hyvä mahdollisuus tulla rohkeasti paikan päälle mukaan, kun on vierailija puhumassa. Uskovien yhteys on todella tärkeää itselleni. Siitä saa paljon voimaa. Samalla Jumalan sanan kuuleminen on aina antanut paljon, Poutala sanoo. 

Lisätietoja:

Wed Oct 11 16:11:20 EEST 2023