Valkealan seurakuntatoimisto

valkeala.srk@evl.fi

ma, ti, to 10-13, ke 13-16

Valkealan seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimistosta saat tietoa Valkealan seurakunnan toiminnasta ja hallinnosta. Täältä voit varata seurakunnan tiloja esimerkiksi perhejuhliin. Huolehdimme myös Niinirannan toimintakeskuksen varauksista.

Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset sekä virkatodistukset keskusrekisteristä

Kaikki kasteiden, vihkimisten ja hautajaisten varaukset, niihin liittyvät tilavaraukset, avioliiton esteiden tutkinta ja erilaiset virkatodistukset ja sukuselvitykset hoidetaan keskusrekisterissä Kouvolassa, katso keskusrekisterin yhteystiedot ja aukioloajat.

Lähetyspuoti

Avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 12-15

Seurakuntatoimiston yhteydessä on vapaaehtoisten pitämä lähetyksen puoti, kahvio ja kirpputori. Täältä löydät lämpimät villasukat ja muita käsitöitä. Myynnissä on myös Valkealan seurakunnan adressit, runoryhmän runokirja ja Valkealan seinäkalenteri. Tuoreen kahvin leivonnaisineen nautit kahden euron hintaan.

Tänne on helppo saapua

Seurakuntatoimisto on Valkealan seurakuntakeskuksen alakerrassa, ja pysäköintipaikkoja on aivan oven edessä. Tervetuloa!

Myymälä