Valkealan seurakuntakeskus

Kalevantie 14, 45370 Valkeala

Seurakuntatoimisto ma, ti, to 10-13, ke 13-16.
Lähetyssarka-puoti ti ja ke 12-15.

Valkealan seurakuntakeskus

Valkealan seurakuntakeskuksessa on kaksi seurakuntasalia seurakuntalaisten perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Talosta löytyy myös seurakuntatoimisto ja työntekijöiden huoneita.

Isoon seurakuntasaliin yläkerrassa (Yläsali) mahtuu 100 henkilöä pöytäpaikoille tai 150 henkilöä istumaan. Alasaliin mahtuu 30-40 henkilöä. Seurakuntasaleihin kuljetaan talon keskeltä, lipputangon vieressä olevasta ovesta.

Alakerrasta löytyy seurakuntatoimisto, lähetystoimisto ja Lähetyssarka-puoti, neuvotteluhuone sekä pappien, kanttoreiden ja nuorisotyönohjaajien työhuoneita.

Diakoniatoimisto ja Huilipaikka ovat seurakuntakeskuksen oikeanpuoleisessa päädyssä, ulkoportaiden yläpäässä.

Lasten ja koululaisten kerhotila sekä partiokolo löytyvät asuntosiivestä: nouse Huilipaikan viereiset ulkoportaat ylös ja käänny sitten vasemmalle. Luiskareitti lastenvaunuille kulkee talon päädystä.

Seurakuntasalit varataan kaste- ja muistotilaisuuksiin keskusrekisteristä ja muihin tilaisuuksiin Valkealan seurakuntatoimistosta.

Kalevantie 14, 45370 Valkeala

Perhekerho Valkealan keskustassa

Perhekerho pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Kalevantie 14, 45370 Valkeala

Rovastikunnallinen Syöpäyhdistyksen virkistyspäivä Valkealassa

Virkistyspäivä syöpää sairastaville ja heidän läheisilleen