Tuohikotin kirkko

Seestie 1, 46110 Tuohikotti

Tuohikotin kirkko

Tuohikotin kyläkirkossa on jumalanpalvelus noin kerran kuukaudessa, yleensä kello 13. Kirkon sivusalissa kokoontuu paikallisia piirejä ja kerhoja. Kirkko on varattavissa kaste- ja vihkikirkoksi, ja läheiselle hautausmaalle haudattavat poisnukkuneet siunataan pääsääntöisesti Tuohikotin kirkossa.

Tuohikotin kirkko on rakennettu paikallisen rukoushuoneyhdistyksen saamilla lahjoituksilla ja seurakunnan tuella. Kirkko on vihitty käyttöönsä 24.10.1926. Kirkon esineistön, tekstiilit ja kirkonkellon ovat lahjoittaneet alueen ompeluseurat. Kirkko on korjattu 2000-luvulla pääosin kyläläisten talkootyönä.

Kirkkosaliin mahtuu 200 henkilöä. Kirkon sivusaliin mahtuu kahvittelemaan 50 henkilöä. Sivusalin yhteydessä on keittiö, jossa on tavalliset kotitalouskeittiön laitteet.

Kirkossa on sekä urut että sähköpiano. Kirkossa ei ole äänentoistolaitteita.

Kirkon pääovella on luiska pyörätuoleille. WC-tilat löytyvät molempien eteisten yhteydestä.

Varaukset kirkollisiin toimituksiin keskusrekisteristä, muihin tilaisuuksiin Valkealan seurakuntatoimistosta.

Vaativa pyörätuolireitti

Seestie 1, 46110 Tuohikotti