Niinirannan toimintakeskus

Leiritie 11, 45360 Valkeala

Niinirannan toimintakeskus Niiniranta on lasten ja nuorten toimintakeskus, jossa kokoontuvat perhekerhot, päiväkerhot, 7-14 -vuotiaat tytöt ja pojat, isoskoulutus, nuortenillat, partioryhmiä... Niinirannassa pidetään kesäisin rippileirejä ja ympäri vuoden lyhyempiä leirejä ja erilaisia juhlatilaisuuksia.

Päärakennuksessa on sali ja suurtalouskeittiö, nuortentila ja kerhotila sekä majoitushuoneita 58 hengelle ja pieni sisäsauna. Rakennuksessa on myös lapsityön toimisto.

Lappalanjärven rannalla on tilava kesäkäyttöinen saunarakennus. Pihapiiristä löytyy myös tunnelmallinen jyväkirkko sekä vanha päärakennus "lasipalatsi".

Niinirannan tiloja vuokrataan leiri- ja juhlakäyttöön, tiedustelut Valkealan seurakuntatoimistosta.

Leiritie 11, 45360 Valkeala

Nuortenilta Niinirannassa

Tervetuloa yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret viettämään perjantai-iltaa Niinikseen

Leiritie 11, 45360 Valkeala