Kuusankosken seurakuntakeskus

Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Kuusankosken seurakuntakeskus

Vuonna 1980 rakennetun seurakuntakeskuksen on suunnitellut arkkitehti Timo Sahanen.

Vuonna 2009 remontoidussa seurakuntakeskuksessa toimii mm. seurakuntatoimisto, kirkkoherran työhuone ja päivystävän papin huone (päivystys arkisin klo 9-12). Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee seurakuntayhtymän viestintäpalvelut, toisessa kerroksessa yhtymän henkilöstö- ja kiinteistöpalvelut ja kolmannessa toimii yhtymän talous- ja hallintopalvelut.

Kuusankosken seurakuntakeskuksessa on kolme pienempää kokoushuonetta, joita voi vuokrata esimerkiksi pienryhmien kokoontumiseen. Lisäksi seurakuntakeskuksessa 200-paikkainen sali ja keittiö. Seurakuntakeskuksen varauksesta vastaa Kuusankosken seurakunnan toiminnallinen sihteeri.
Seurakuntakeskuksen pihassa on 30 pysäköintipaikkaa.

Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Hopeapolkukerho srk-keskuksessa

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä ! Kokoonnumme Kuusankosken seurakuntakeskuksen kahviossa.

Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Isoskoulutus