Elimäen seurakunta

Olet tullut Elimäen seurakunnan kotisivulle. Tule ja astu peremmälle. Kirkko on kaikille avoin, mutta kirkon jäsen voi erityisesti päästä elämään todeksi kasteen, ehtoollisen ja kristityn elämään kuuluvia asioita seurakunnassa. Pidämme kynnystä matalalla, jotta yhteisömme  asiat kuuluisivat myös kirkon puolelle. Toisaalta joka sunnuntai lähdemme kirkosta eri puolille yhteisöämme, ja seurakunta antaa hyvät eväät  viedä sanoin ja teoin viestiä pelastuksesta, ilosta ja välittämisestä eri puolille Elimäkeä ja kauemmaskin. Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

"Jumala teki Kristuksessa sovinnon maailman kanssa."
2 Kor 5:19

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kasteet, vihkimiset ja hautajaiset varataan keskusrekisteristä.

Kirsi Hämäläinen
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3