Elimäen seurakunta

Olet tullut Elimäen seurakunnan kotisivulle. Tule ja astu peremmälle. Kirkko on kaikille avoin, mutta kirkon jäsen voi erityisesti päästä elämään todeksi kasteen, ehtoollisen ja kristityn elämään kuuluvia asioita seurakunnassa. Pidämme kynnystä matalalla, jotta yhteisömme  asiat kuuluisivat myös kirkon puolelle. Toisaalta joka sunnuntai lähdemme kirkosta eri puolille yhteisöämme, ja seurakunta antaa hyvät eväät  viedä sanoin ja teoin viestiä pelastuksesta, ilosta ja välittämisestä eri puolille Elimäkeä ja kauemmaskin. Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Elämä ja autuus loistaa Herran seurakunnassa. –Vk 105:3

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Seurakuntaan liittymiset, kasteet, vihkimiset ja hautajaiset varataan keskusrekisteristä.

Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 ELIMÄKI
Toimisto- ja lähetyssihteeri
Seurakuntatoimisto, Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Hei rippikoululainen!

Täältä löydät rippikoulun esittäytymiskirjeen, osallistujakortin ja pelisäännöt.