Valkealan seurakunta

Repoveden jylhät erämaat, eloisa kirkonkylä Lappalanjärven rannalla ja monet kauniit maalaiskylät, ilmassa lentäviä sotilaskoptereita, ihmisten iloja ja suruja. Tällaisen elämän keskellä Valkealan seurakunta julistaa ikuista armon sanomaa Kristuksesta.

Valkealan pääkirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntaina kello 10, lisäksi sanankuuloon pääsee kyläkirkoissa Tuohikotissa, Tirvalla ja Voikoskella. Niinirannassa on toimintaa lapsille ja nuorille. Valkealassa kokoonnutaan myös kodeissa, esimerkiksi kinkeriperinne elää edelleen.

Tervetuloa Valkealaan!

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kasteet, vihkimiset ja hautajaiset varataan keskusrekisteristä.

Merja Larvi
Valkealan vs. kirkkoherra