Musiikkia Anjalankoskella

Anjalankosken seurakunnan musiikkitoiminnasta vastaa kolme kanttoria: Risto Eskola, Pentti Solje ja Kirsi Vallasvuori. Kirsi Vallasvuori on opintovapaalla vuoden 2018 loppuun.

Pyrimme toteuttamaan Anjalankosken seurakunnassa rikasta ja monipuolista jumalanpalvelusmusiikkia. Tahdomme olla myös palvelemassa seurakuntalaisia heidän elämänsä suurissa taitekohdissa. Tuomassa riemua ja tarjoamassa lohtua musiikin keinoin. Lisäksi järjestämme seurakunnassamme konsertteja ja yhteislaulutilaisuuksia kaikkien iloksi

Sippolan kirkon urut

Seurakunnan kuorot ja musiikkiryhmät

Viikottaiseen toimintaan sisältyy myös vilkas kuoroelämä. Seurakunnassamme toimii kolme kirkkokuoroa, lapsikuoro Ilonpisarat, nuorten lauluryhmä ja gospellauluryhmä. Bänditoimintaa on yhdessä nuorisotyön kanssa.

Kaikki kuorot toivottavat uusia laulujia lämpimästi tervetulleiksi! Kuoroharrastus tarjoaa laulamisen iloa, yhteyttä ja roppakaupalla hyviä kuorotovereita. Voit ottaa yhteyttä kuoroa johtavaan kanttoriin, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan.

Riston johtamat musiikkiryhmät:

Myllykosken kirkkokuoro

Lapsikuoro ilonpisarat

Nuorten lauluryhmä

Nuorten bändi (kokoontuu joka perjantai klo 17-18 Myllykosken seurakuntakodilla)

Muskari (kokoontuu joka perjantai klo 9 - 9.45 Myllykosken seurakuntakodilla)

Pentin johtamat kuorot:

Sippolan kirkkokuoro

Gospelkuoro

Anjala-Inkeroisten kirkkokuoro  (Johtajana Heidi Kääriäinen ainakin vuoden 2017 loppuun asti)

Risto Eskola

Pentti Solje
Terholantie 4
46900 Inkeroinen
Kirsi Vallasvuori
Kanttori (virkavapaalla)
Anjalankosken seurakunta

Toivomme musiikin välittävän evankeliumin iloa, luovan yhteyttä  ja palvelevan seurakuntalaisia.

Tutustu toimintaamme ja tule mukaan!