Musiikkia Anjalankoskella

Anjalankosken seurakunnan musiikkitoiminnasta vastaa kolme kanttoria: Risto Eskola, Pentti Solje ja Kirsi Vallasvuori.

Pyrimme toteuttamaan Anjalankosken seurakunnassa rikasta ja monipuolista jumalanpalvelusmusiikkia. Tahdomme olla myös palvelemassa seurakuntalaisia heidän elämänsä suurissa taitekohdissa. Tuomassa riemua ja tarjoamassa lohtua musiikin keinoin. Lisäksi järjestämme seurakunnassamme konsertteja ja yhteislaulutilaisuuksia kaikkien iloksi

Sippolan kirkon urut

Seurakunnan kuorot

Viikottaiseen toimintaan sisältyy myös vilkas kuoroelämä. Seurakunnassamme toimii kolme kirkkokuoroa, lapsikuoro Ilonpisarat, nuorten lauluryhmä ja gospellauluryhmä. Bänditoimintaa on yhdessä nuorisotyön kanssa.

Kaikki kuorot toivottavat uusia laulujia lämpimästi tervetulleiksi! Kuoroharrastus tarjoaa laulamisen iloa, yhteyttä ja roppakaupalla hyviä kuorotovereita. Voit ottaa yhteyttä kuoroa johtavaan kanttoriin, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan.

Riston johtamat kuorot:

Myllykosken kirkkokuoro

Lapsikuoro ilonpisarat

Nuorten lauluryhmä

Pentin johtamat kuorot:

Sippolan kirkkokuoro

Gospelkuoro

Kirsin johtamat kuorot:

Anjala-inkeroisten kirkkokuoro

Nuorten bändi

Seurakunnan soittimet

Kirkkojen urut:

Myllykosken kirkon urut

Myllykosken kirkon urut vuodelta 1985. 18 äänikertaa. Rakentaja Hämeen urkurakentamo, Dispositio Pekka Ainali; Äänittäjät Helmuth Gripentrog ja Kalevi Mäkinen, Esikuvana Pohjois- Saksalainen barokkiperinne

Sippolan kirkon urut

Sippolan kirkon urut: 1964 Kangasalan urkurakentamon rakentamat 3-sormioiset urut, äänitetty uudelleen v. 2012,äänittäjä Jouko Pirkkanen

Inkeroisten kirkon urku

Inkeroisten kirkon urut  v. 1964, mekaaniset

Anjalan kirkon urut

Anjalan kirkon urut, rakentaja Hans Heinrich

Lisäksi Inkeroisten srk-talolla ja Ummeljoen kyläkirkolla on Ahlborn- merkkiset sähköurut. Välikankaan, Karhunkankaan, Hirvelän ja Anjalan Regina-kappeleissa on uudet virtuaaliurut.

Kaikilla srk-taloilla on flyygeli, Sippolan, Inkeroisten ja Myllykosken kirkoissa lisäksi piano.  Elomaan talolla, Anjalan kirkossa sekä Ummeljoen kyläkirkolla on sähköpiano.

Risto Eskola

Pentti Solje
Terholantie 4
46900 Inkeroinen
Kirsi Vallasvuori
Anjalankosken seurakunta

Toivomme musiikin välittävän evankeliumin iloa, luovan yhteyttä  ja palvelevan seurakuntalaisia.

Tutustu toimintaamme ja tule mukaan!