Myllykosken kirkkokuoro

Mukavan nuorekkaaseen  kuoroomme kuuluu  tällä hetkellä 25 aktiivista ja kuorotoimintaan sitoutunutta laulajaa.  Kuoro saatteli konsertein eläkkeelle edellisen johtajansa Kanttori Eliisa Pokin ja toivotti tervetulleeksi seurakunnan uuden kanttorin Helmikuussa 2017.

Kuoron harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 18.00  Myllykosken kirkossa.
Ohjelmistossa on monipuolisesti sekä perinteistä kuoromusiikkia että uudempaa gospelmusiikkia, jota säestää soitinyhtye.

Laulamme erilaisissa tilaisuuksissa, jumalanpalveluksissa, konserteissa, kauneimmissa joululauluissa ja pyrimme järjestämään vuosittain myös omia konsertteja.
Muu toiminta: Osallistumme kirkkomusiikkijuhlille. Teemme retkiä konsertteihin, juomme joskus harjoituskahvit ja meillä on mukavaa yhdessä. Musiikki on kuitenkin toimintamme pääasia.
Kuoroa johtaa kanttori Risto Eskola.  Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Myllykosken kirkkokuoro
Anjalankosken seurakunta

Myllykosken kirkkokuoro, nuorten lauluryhmä ja lapsikuoro Ilonpisarat