Anjalankosken seurakunnan nuoret

Haluatko joukkoon, jossa saat olla oma itsesi ja touhuta samanikäistesi kanssa? Haluatko kasvaa kristittynä ja käyttää lahjojasi?

Toivomme, että voisit löytää oman paikan Anjalankosken seurakunnan nuorten toiminnasta. Että voisimme olla tukemassa elämän eri vaiheissa ja rohkaisemassa pohtimaan elämän tarkoitusta ja suuntaa. Saat tulla mukaan hengailemaan ja osallistumaan tai kerro, jos haluat ottaa vastuuta ja olla tekemässä asioita yhdessä.

Perjantaisin on eri teemoilla sävytettyjä nuorteniltoja. Syksyn ja kevään aikana löytyy Raamis ryhmiä, joissa pienellä porukalla kysellään ja etsitään vastauksia. Isoskoulutuksessa saat kasvaa ihmisenä ja oppia tärkeitä taitoja mm. ryhmän vetämisestä. Musiikista tai mopojen rassailusta kiinnostunut pääsee myös laittamaan lahjansa likoon.

Nuorten toiminta on tarkoitettu 14-20 -vuotiaille nuorille oletpa rippikoulun käynyt tai et. Alla olevista linkeistä voit katsoa lisätietoa sinua kiinnostavasta toiminnasta.

Tervetuloa mukaan! :)

Anjalankosken seurakunnan Isoskoulutus eli ISKO

Isoskoulutus on iso osan meidän nuorten toimintaa, joka on tarkoitettu lähinnä rippikoulun käyneille nuorille eli 15+ vuotiaille. Se pitää sisällään mm. leirejä, yhdessä tekemistä ja oppimista. Koulutuksen kautta saat kasvaa omana itsenäsi, kristittynä ja ohjaajana. Osallistuessasi koulutuksen eri osioihin saat Isoskoulutus todistuksen. Ilmoittautuessasi mukaan sinun ei vielä tarvitse tietää, haluatko olla isosena rippileirillä, vaan saat tulla mukaan porukkaan kyselemään ja ihmettelemään. Muista, että meitä ihmisiä on erilaisia, joten tarvitsemme erilaisia ihmisiä tiimin jäseniksi.

Isoskoulutukseen kuuluu osallistumista seurakunnan nuortentoimintaan mm. nuorteniltoihin ja Raamis -ryhmään sekä Isoskoulutusleiri (syksyllä ja keväällä) ja palvelutehtävä. Laitappa muistiin Iskon aloitus = Isko startti on 22.9. klo 18-21 Myllykosken seurakuntakodilla ja syksyn Isoskoulusleiri on 29.9.-1.10. Puhjonrannassa (30€).

On aika ilmoittautua isoskoulutukseen!

Nuortenillat

Yhteyttä. Ystäviä. Yllätyksiä. Yhdessäoloa.

Vietämme yhdessä rentoa iltaa. Ohjelma osuudessa (1-1,5 tuntia) käsittelemme illan aihetta eri tavoin. Jonka jälkeen voit jäädä viettämään yhteistä aikaa ja tuoda omia ideoita kehiin.

Illat ovat tarkoitettu 14-20 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat tulla mukaan. Saat tulla ihmettelemään meininkiä tai pohtimaan elämän tärkeitä kysymyksiä.

Perjantaisin klo 19 Myllykosken seurakuntakodilla

Rohkeasti mukaan!

Mopopaja

Mopon rassausta, jutustelua!

Sinä joka olet mopokortillinen, voit hurauttaa kaksipyöräiselläsi Keltakankaan entiselle ammattikoululle.Voit toki tulla vaikkei sinulla olisikaan mopoa. Kokoonnumme joka tiistai ja torstai iltaisin. Rassailemme ajopeliämme tai projektimopoa ja välillä istumme lokoisasti sohvilla ja juomme kahvia, turisten mukavia kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tule!

Musiikkitoimintaa

Kiinnostaako musisointi? Haluaisitko laittaa lahjasi likoon ja oppia uutta?

Nuorten Lauluryhmä ja Bändi haluaa tarjota mahdollisuuden käyttää ja kehittyä musiikissa. Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatut kokoonpanot harjoittelevat perjantaisin yhdessä ja erikseen. Lisäksi osallistumme vuoden mittaan sovituille säestys- ja esiintymiskeikoille.
Toivomme pientä kokemusta etukäteen ja paljon intoa oppia lisää. Haluamme laittaa lahjamme Jumalan käyttöön ja musisoida yhdessä!

Perjantaisin Myllykosken seurakuntakodilla
klo 16.30-17:30 Lauluryhmä
klo 17-18 Bändi

Olet tervetullut soittamaan tai laulamaan!
Lisätietoja voit kysellä Säteeltä tai Risto kanttorilta puh. 040 7685 378

"Olen saanut paljon varmuutta laulamiseen ja kehittyä musiikin kanssa. Pienillä lahjoilla olen aloittanut, mutta koen saaneeni paljon arvokkaita eväitä tulevaisuuteen." Nimimerkillä - mukana toiminnassa

Raamis ryhmät

Pieni pysähdyt ja pohdinta. Lämmi ryhmä ja teekuppi. Entä Rukous ja Raamattu?

Raamis -ryhmät ovat tuttuja riparilta. Pienessä ryhmässä saa kysyä ja tutkia elämän tärkeitä asioita Raamatun äärellä. Miten Raamattu voi puhua meille tämäpäivänä ja mitä voimme oppia mm. Raamatun henkilöiden elämästä. Hehän olivat tavallisia ihmisiä, mutta heidän kauttaa voimme oppia Jumalasta ja itsestämme. Teekupin ääressä saat pohtia elämää ja kysyä kysymyksiä.

Syksyllä jokaisella ryhmällä on kolme kokoontumiskertaa. Voit valita sinulle sopivan ryhmän ja tulla mukaan. :)

Ti 26.9, ti 3.10 & ke 4.10.
klo 18 Inkeroisten seurakuntatalo
Mukana Pia, 040 7654 147

Ti 17.10, ma 30.10 & ti 14.11.
klo 17 Myllykosken seurakuntakoti
Mukana Säde, 040 7654 173

To 2.11, to 16.11. & to 30.11.
klo 18 Inkeroisten seurakuntatalo
Mukana Tuuli

Ke 22.11, ke 29.11. & ke 13.12.
klo 17 Myllykosken seurakuntakoti
Mukana Johanna, 040 5130 615