Anjalankosken seurakunnan nuoret

Haluatko joukkoon, jossa saat olla oma itsesi ja touhuta samanikäistesi kanssa? Haluatko kasvaa kristittynä ja käyttää lahjojasi?

Sinulle on paikka Anjalankosken seurakunnan nuorten toiminnassa. Voit tulla tutustumaan rentoihin nuorteniltoihin tai oppia ryhmän vetämistä Isoskoulutuksen kautta. Musiikista tai mopojen rassailusta kiinnostunut pääsee myös laittamaan lahjansa likoon.

Nuorten toiminta on tarkoitettu rippikoulua käyville ja sitä vanhemmille nuorille. Alla olevista linkeistä voit katsoa lisätietoa sinua kiinnostavasta toiminnasta.

Tervetuloa mukaan! :)

Kesän 2017 isospaikat haussa. Voit hakea isoseksi seuraavan linkin kautta 25.2-15.3.2017. Isosvalinnat tehdään 17.3.2017 ja isoset siunataan tehtävään sunnuntaina 19.3.2017 klo 13 Inkeroisissa messussa.

Nuortenillat

Yhteyttä. Ystäviä. Yllätyksiä. Yhdessäoloa.

Vietämme yhdessä rentoa iltaa. Ohjelma osuudessa käsittelemme illan aihetta eri tavoin. Lisäksi voit jäädä vapaasti viettämään yhteistä aikaa ja tuoda omia ideoita kehiin.

Illat ovat tarkoitettu 14-20 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat tulla mukaan. Saat tulla ihmettelemään meininkiä tai pohtimaan elämän tärkeitä kysymyksiä.

Rohkeasti mukaan!

Nuorten Raamis

Mitä tiedät Raamatusta? Haluaisitko tutustua siihen paremmin?

Raamiksessa sukelletaan Raamatun henkilöiden elämään ja voimme oppia heidän kauttaa Jumalasta. Tee kupin ääressä saat pohtia elämää ja kysyä kysymyksiä.

Moottoripaja

Mopon rassausta, jutustelua!

Sinä joka olet mopokortillinen, voit hurauttaa kaksipyöräiselläsi Keltakankaan entiselle ammattikoululle.Voit toki tulla vaikkei sinulla olisikaan mopoa. Kokoonnumme joka tiistai ja torstai iltaisin. Rassailemme ajopeliämme tai projektimopoa ja välillä istumme lokoisasti sohvilla ja juomme kahvia, turisten mukavia kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tule!

Musiikki -toimintaa

Kiinnostaako musisointi? Haluaisitko laittaa lahjasi likoon ja oppia uutta?

Nuorten bändi- ja laulutoiminta on perjantaisin tapahtuvaa yhteisharjoittelua sekä säestys- ja esiintymiskeikkoja sovittuina ajankohtina. Toivomme pientä kokemusta etukäteen ja paljon intoa oppia lisää. Haluamma laittaa lahjamme Jumalan käyttöön ja musisoida yhdessä!

Olet tervetullut soittamaan tai laulamaan!

"Olen saanut paljon varmuutta laulamiseen ja tukea kehittyä musiikin kanssa. Pienestä olen aloittanut, mutta koen saaneeni paljon arvokkaita eväitä tulevaisuuteen."

Johanna Pesonen
Kappalainen