Anjalankosken seurakunnan nuoret

Haluatko joukkoon, jossa saat olla oma itsesi ja touhuta samanikäistesi kanssa? Haluatko kasvaa kristittynä ja käyttää lahjojasi?

Toivomme, että voisit löytää oman paikan Anjalankosken seurakunnan nuorten toiminnasta. Että voisimme olla tukemassa elämän eri vaiheissa ja rohkaisemassa pohtimaan elämän tarkoitusta ja suuntaa. Saat tulla mukaan hengailemaan ja osallistumaan tai kerro, jos haluat ottaa vastuuta ja olla tekemässä asioita yhdessä.

Perjantaisin on eri teemoilla sävytettyjä nuorteniltoja. Syksyn ja kevään aikana löytyy Raamis ryhmiä, joissa pienellä porukalla kysellään ja etsitään vastauksia. Isoskoulutuksessa saat kasvaa ihmisenä ja oppia tärkeitä taitoja mm. ryhmän vetämisestä. Musiikista kiinnostunut pääsee myös laittamaan lahjansa likoon.

Nuorten toiminta on tarkoitettu 14-20 -vuotiaille nuorille oletpa rippikoulun käynyt tai et. Alla olevista linkeistä voit katsoa lisätietoa sinua kiinnostavasta toiminnasta.

Tervetuloa mukaan! :)

Anjalankosken seurakunnan Isoskoulutus eli ISKO

Isoskoulutus on iso osan meidän nuorten toimintaa, joka on tarkoitettu lähinnä rippikoulun käyneille nuorille eli 15+ vuotiaille. Se pitää sisällään mm. leirejä, yhdessä tekemistä ja oppimista. Koulutuksen kautta saat kasvaa omana itsenäsi, kristittynä ja ohjaajana. Osallistuessasi koulutuksen eri osioihin saat Isoskoulutus todistuksen. Ilmoittautuessasi mukaan sinun ei vielä tarvitse tietää, haluatko olla isosena rippileirillä, vaan saat tulla mukaan porukkaan kyselemään ja ihmettelemään. Muista, että meitä ihmisiä on erilaisia, joten tarvitsemme erilaisia ihmisiä tiimin jäseniksi.

Isoskoulutukseen kuuluu osallistumista seurakunnan nuortentoimintaan mm. nuorteniltoihin ja Raamis -ryhmään sekä Isoskoulutusleiri (syksyllä ja keväällä) ja palvelutehtävä. Isoskoulutuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Tuuliin, Säteeseen tai Johannaan :)

Aika hakea isoseksi!

Oheisen linkin kautta pääsee kesän 2018 isoshakuun :)

Nuortenillat

Yhteyttä. Ystäviä. Yllätyksiä. Yhdessäoloa.

Vietämme yhdessä rentoa iltaa. Ohjelma osuudessa (1-1,5 tuntia) käsittelemme illan aihetta eri tavoin. Jonka jälkeen voit jäädä viettämään yhteistä oleilu aikaa ja tuoda omia ideoita kehiin.

Illat ovat tarkoitettu 14-20 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat tulla mukaan. Saat tulla ihmettelemään meininkiä tai pohtimaan elämän tärkeitä kysymyksiä.

Perjantaisin klo 19 Myllykosken seurakuntakodilla

Rohkeasti mukaan!

Nuorten Sähly

Vauhtia, hikeä ja rento meininki

Nuorten Sähly käynnistyy jälleen uudestaan. Keskiviikkoisin nuoret saavat yhdessä pelailla ja laittaa parastaan. Ei tarvitse kokemusta ennestään, vaan mukaan saa tulla oppimaan ja liikkumaan.

Suuntaa siis rohkeasti Inkeroisten yhteiskoulun alasaliin keskiviikkona klo 17-18.
Nähdään siellä!

Lisätietoja saa kysellä Tuulista tai Säteeltä.

Musiikkitoimintaa

Kiinnostaako musisointi? Haluaisitko laittaa lahjasi likoon ja oppia uutta?

Nuorten Lauluryhmä ja Bändi haluaa tarjota mahdollisuuden toimia musiikin parissa. Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatut kokoonpanot harjoittelevat perjantaisin omissa ryhmissään. Harjoitusten lisäksi vuoden mittaan tulee mahdollisuuksia osallistua säestys- ja esiintymiskeikoille.
Toivomme valmiiksi pientä osaamista omasta instrumentistaan, mutta ilo musiikista ja halu oppia lisää on kaikista tärkeinä. Haluamme antaa lahjamme Jumalan käyttöön ja musisoida yhdessä!

Nuorten lauluryhmä
perjantaisin klo 16-17 Myllykosken kirkossa
vetäjänä Risto kanttori, lisätietoja puh. 040 7685 378

Nuorten bändi
perjantaisin klo 17:30-18:30 Myllykosken seurakuntakodilla
vetäjänä Tuuli ja Säde, lisätietoja puh. 040 7654 173

Olet tervetullut soittamaan tai laulamaan!

"Olen saanut paljon varmuutta laulamiseen ja kehittyä musiikin kanssa. Pienillä lahjoilla olen aloittanut, mutta koen saaneeni paljon arvokkaita eväitä tulevaisuuteen." Nimimerkillä - mukana Nuorten bändissä ollut

Raamis ryhmät

Pieni pysähdyt ja pohdinta. Lämmi ryhmä ja teekuppi. Entä Rukous ja Raamattu?

Raamis -ryhmät ovat tuttuja riparilta. Pienessä ryhmässä saa kysyä ja tutkia elämän tärkeitä asioita Raamatun äärellä. Miten Raamattu voi puhua meille tämäpäivänä ja mitä voimme oppia mm. Raamatun henkilöiden elämästä. Hehän olivat tavallisia ihmisiä, mutta heidän kauttaa voimme oppia Jumalasta ja itsestämme. Teekupin ääressä saat pohtia elämää ja kysyä kysymyksiä.

Keväällä jokaisella ryhmällä on kolme kokoontumiskertaa. Voit valita sinulle sopivan ryhmän ja tulla mukaan. Kevään aihe kokonaisuus on Suko, Toivo ja Rakkaus :)

Kysy työntekijöiltä tarkemmat tiedot!