Keittiöpalvelut

Keittiöpalvelut palvelee ensisijaisesti Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien järjestämissä tilaisuuksissa, jotka vietetään seurakuntatiloissa. Voit tiedustella seurakuntaemänniltä myös yksityistilaisuuksien järjestämistä. Palveluihimme sisältyy ruoka- tai kahvitarjoilujen järjestäminen, aina yhdessä tarjoilupalvelun kanssa, tilaisuuteen. Seurakuntaemäntien yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

Tarjoilupaketti kokoukseen, koulutukseen tai juhlaan

Teemme myös kokous-, koulutus- ja juhlatarjoiluja. Juhlatarjoilut hinnoitellaan tilauskohtaisesti. Tarjoiluista voit tiedustella suoraan emännältä siitä seurakunnasta, jonka alueella juhlatila sijaitsee.

Tilojamme voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Huomioithan, että kirkollisten toimitusten eli kasteen, häiden ja hautaan siunaamisen tilavaraukset tehdään keskusrekisterin kautta. Puolestaan yksityisten perhejuhlien ja tilaisuuksien tilavaraukset hoitaa kyseisen seurakunnan seurakuntatoimisto. Jos varaat seurakunnan tilan yksityiskäyttöön, voit tiedustella tarjoilupakettia keittiöpalveluistamme, käyttää itse tilaamaasi pitopalveluyritystä tai hoitaa tarjoilut itse. Itse järjestetyssä pitopalvelutoiminnassa tarjoilujen järjestäminen on kaikilta osin yksityistilaisuuden järjestäjän ja pitopalvelun välinen sopimus.  Tällöin keittiön siisteydestä vastaa omavalvontaperiaatteella kyseinen tilaisuuden järjestäjä.


Sanna Ahtiainen
Seurakuntaemäntä

Emäntäpalvelut

040 746 3441
Kouvolan ja Anjalankosken keittiöpalvelutLiisa Haimi

Liisa Haimi
Puhjonrannan emäntä

Emäntäpalvelut, Leirikeskuspalvelu

040 714 0576
Puhjonrannan kurssikeskusPirjo-Liisa Ikonen

Pirjo-Liisa Ikonen
Seurakuntaemäntä

Emäntäpalvelut

040 521 1131
Tolkkilan kartano, Elimäen seurakuntakeskusSoile Laine

Soile Laine
Keittiö- ja leirikeskuspalvelu päällikkö

Emäntäpalvelut, Leirikeskuspalvelu

040 538 3311Marja-Leena Okka

Marja-Leena Okka
Seurakuntaemäntä
Kuusankosken seurakunta

Emäntäpalvelut

040 849 2616
Kuusankosken seurakuntakeskus, Pytynlahden kesäkotiMerja Torri

Merja Torri
Keittäjä

Emäntäpalvelut

0400 658 742
Kouvolan seurakuntakeskus