Keittiöpalvelut

Keittiöpalvelut palvelee ensisijaisesti Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien järjestämissä tilaisuuksissa, jotka vietetään seurakuntatiloissa. Voit tiedustella seurakuntaemänniltä myös yksityistilaisuuksien järjestämistä. Palveluihimme sisältyy ruoka- tai kahvitarjoilujen järjestäminen, aina yhdessä tarjoilupalvelun kanssa, tilaisuuteen. Seurakuntaemäntien yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

Tarjoilupaketti kokoukseen, koulutukseen tai juhlaan

Teemme myös kokous-, koulutus- ja juhlatarjoiluja. Juhlatarjoilut hinnoitellaan tilauskohtaisesti. Tarjoiluista voit tiedustella suoraan emännältä siitä seurakunnasta, jonka alueella juhlatila sijaitsee.

Tilojamme voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Huomioithan, että kirkollisten toimitusten eli kasteen, häiden ja hautaan siunaamisen tilavaraukset tehdään keskusrekisterin kautta. Puolestaan yksityisten perhejuhlien ja tilaisuuksien tilavaraukset hoitaa kyseisen seurakunnan seurakuntatoimisto. Jos varaat seurakunnan tilan yksityiskäyttöön, voit tiedustella tarjoilupakettia keittiöpalveluistamme, käyttää itse tilaamaasi pitopalveluyritystä tai hoitaa tarjoilut itse. Itse järjestetyssä pitopalvelutoiminnassa tarjoilujen järjestäminen on kaikilta osin yksityistilaisuuden järjestäjän ja pitopalvelun välinen sopimus.  Tällöin keittiön siisteydestä vastaa omavalvontaperiaatteella kyseinen tilaisuuden järjestäjä.


Seurakuntaemäntä
Emäntäpalvelut

Kouvolan ja Anjalankosken keittiöpalvelut


Puhjonrannan emäntä
Emäntäpalvelut Leirikeskuspalvelu

Puhjonrannan kurssikeskus


Seurakuntaemäntä
Emäntäpalvelut

Tolkkilan kartano, Elimäen seurakuntakeskus


Keittiö- ja leirikeskuspalvelu päällikkö
Emäntäpalvelut Leirikeskuspalvelu

Seurakuntaemäntä
Kuusankosken seurakunta
Emäntäpalvelut

Kuusankosken seurakuntakeskus, Pytynlahden kesäkoti


Keittäjä
Emäntäpalvelut

Kouvolan seurakuntakeskus