Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerho eli avoinkerho on pienten lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, joka kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja saamaan leikki- ja juttuseuraa toisista.

Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja joskus myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhot kokoontuvat yleensä joka toinen keskiviikko klo 9.30–11.00, tarkista päivä ja kerhopaikka alla olevasta listasta.

Kesällä 2018 perhekerho järjestetään Sarkolan seurakuntakodin sisäpihalla ja sisätiloissa keskiviikkoisin 6.6.-18.7. klo 9-11.30 välisenä aikana. Katso tarkemmin alla olevasta listasta.

Kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, liikkuen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu torstaisin klo 17-17.45 Koiviston talolla kevätkaudella 11.1.-12.4.2018. Tarkemmat tiedot klikkaamalla alla olevasta listasta.

vauva