Perhekerhot Kouvolassa

Perhekerho eli avoinkerho on pienten lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, joka kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja saamaan leikki- ja juttuseuraa toisista.

Kesäperhekerho järjestetään Sarkolan seurakuntakodin sisäpihalla ja sisätiloissa keskiviikkoisin 6.6.-18.7.2018 klo 9-11.30 välisenä aikana. Ota omat eväät ja mukit mukaan. Tarjolla mehua, kahvia ja teetä! Katso tarkemmin alla olevasta listasta.

Syksyllä 22.8.2018 alkavissa perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja joskus myös kahvitellaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhot kokoontuvat yleensä parillisen viikon keskiviikkona klo 9.30–11.00, tarkista päivä ja kerhopaikka alla olevasta listasta.

Kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, liikkuen ja leikkien alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu torstaisin klo 17-17.45 Koiviston talolla syyskaudella 6.9.-29.11.2018. Tarkemmat tiedot klikkaamalla alla olevasta listasta.

vauva
Varhaiskasvatuksen johtaja