Liikunta ja kokkailu

Yhdessä tekeminen - liikkuen tai kokkaillen, tuo hyvän mielen. Kouvolan seurakunnissa kokoontuu omia liikunta- ja kokkailupiirejä aikuisille. Tervetuloa mukaan!

Anjalankosken seurakunnan miesten kokkikerho

Myllykosken miesten kokkikerhossa valmistetaan ja nautitaan alku-, pää- sekä jälkiruoka. Yhteistä vastuuta on kannettu mm. valmistamalla hernekeittoa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi sekä tarjoamalla aamupuuroa piispantarkastuksen yhteydessä.

Kokoonnumme: Myllykosken seurakuntakodissa, Paperitehtaantie 1, joka toinen viikko tiistaisin klo 17

Valkealan seurakunnan naisten liikuntaryhmä

Jumpparyhmä on kaikenikäisille naisille tarkoitettu porukka, jonka tavoitteena on fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen. Ryhmä tekee joskus myös retkiä ja pitää yhteisiä juhlia. Jokaisessa kokoontumisessa keskitytään johonkin osa-alueeseen ihmisen kehossa. Viikoittain mukana on noin 30 henkilöä, jotka ovat nauttineet liikunnan riemusta ja keskinäisestä kokoontumisesta. Ryhmä on maksuton, ei myöskään ilmoittautumista.

Sisäliikunnassa tarvitset:
alustan, sisätossut, mukavat jumppavaatteet ja mukaan myös vesipullo.

Kokoonnumme: Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa joka keskiviikko klo 18-19.

Lisätietoja: Marketta Ukkola, p. 040 704 2026