Valtakunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä - Palasena seurakuntaa

Valtakunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä järjestetään joka vuosi eri paikassa. 9.9.2018 on Kouvolan vuoro! Teemamme tänä vuonna on Palasena seurakuntaa. Tapahtuman tunnuksena on palapeliristi. Kuten palapelin palat, ihmisetkin ovat erilaisia mutta yhtä arvokkaita ja tärkeitä kokonaisuudessa. Jumalan edessä jokaiselle palalle löytyy oma paikkansa.

Olet sydämellisesti tervetullut eksoottiseen Kouvolaan, rakkauden pääkaupunkiin! Muistathan ilmoittautua mukaan yhteiseen juhlapäiväämme 31.7. mennessä.

Tapahtuma on maksullinen ja sen hinta on 26€

Ohjelma:

9.00
Vieraiden vastaanottaminen ja ilmoittautuminen alkaa. Tulethan paikalle hyvissä ajoin.

10.00
Varsinainen Kirkkopyhä alkaa yhteisellä jumalanpalveluksella, jossa saarnaa Mikkelin hiippakunnan piispa, Seppo Häkkinen. Liturgina toimii kehitysvammaistyön pappi Tero Kajander.

12.00
Jumalanpalveluksen jälkeen on vuorossa ruokailu ja yhteistyökumppanien järjestämää ohjelmaa kirkon edustalla.

14.30
Kun kaikki ovat syöneet, aloitamme yhteisen juhlatilaisuuden kirkossa.

16.00
Juhlaväki lähetetään kotimatkalle.

Kouvolan keskuskirkko
Kirkkopyhä vietetään 9.9. Kouvolan Keskuskirkossa.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan tulee ilmoittautua etukäteen, 31.7. mennessä. Huomioi, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittauminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella oheisesta linkistä. Tarvittaessa kysy ohjeita kehitysvammaistyön pastori Tero Kajanderilta.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Palasena seurakuntaa Kouvola 2018

Aika ja paikka:

Sunnuntai 9.9.2018
Kouvolan keskuskirkko
Marjoniementie 5, 45100 Kouvola

Kouvolan Keskuskirkko Google Mapsissa.

Muista ilmoittautua kirkkopyhään 31.7. mennessä.

Ajo-ohjeet tapahtumapaikalle

Kouvolan Keskuskirkko sijaitsee aivan Kouvolan keskustan tuntumassa. Jos saavut tapahtumapaikalle omalla autolla, löydät parkkitilaa esimerkiksi Savonkadun ja Hovioikeudenkadun kulmassa sijaitsevalta parkkialueelta. Huomaa, että Keskuskirkon oma parkkipaikka on tapahtuman aikana pois käytöstä.
Linja-autokuljetuksella paikalle saapuvat ryhmät: linja-autot jättävät matkustajat suoraan Keskuskirkon eteen tapahtumapaikalle. Linja-autot voivat odottaa tapahtuman aikana esimerkiksi Tommolankadun parkkialueella.
Kouvolan matkakeskus sijaitsee Kouvolan keskustassa. Juna-asemalta tai linja-autoterminaalilta on Kouvolan Keskuskirkolle 1,5 kilometrin kävelymatka. Matkakeskuksen edustalla on taksitolppa. Tarvittaessa taksin voi tilata etukäteen Kymenlaakson taksista.

Tutustu kehitysvammaistyöhön Kymenlaaksossa

Kymenlaakson alueella paikallisseurakunnat järjestävät monenlaista toimintaa kehitysvammaisille ihmisille, heidän perheilleen ja läheisilleen. Toiminta on avointa kaikille halukkaille. Kehitysvammaistyön pastori toimii laajalla alueella yhteistyössä seurakuntien ja paikallisjärjestöjen kanssa. Voit tutustua toimintaan paikallisseurakuntien verkkosivuilla. Tästä pääset lukemaan Kouvolan alueen kehitysvammaistyöstä.

Tietoa Kouvolasta:

Kouvolan kaupungin verkkosivut

Kehitysvammaistyön pastori

Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueen kehitysvammaistyön pastori, työalue Pyhtäältä Parikkalaan.