Sukuselvitys

Sukuselvitys on ote henkilöä tai perhettä koskevista kirkonkirjaan tehdyistä merkinnöistä. Sitä tarvitaan esimerkiksi perunkirjoitusta varten.

Vainajasta tilataan sukuselvitys 15 ikävuodesta lähtien kaikista seurakunnista tai muista rekistereistä, joissa henkilö on ollut kirjoilla. Viimeisimmän seurakunnan todistus kattaa vainajan perhesuhdetiedot kuolemaa edeltävältä ajalta seurakunnan jäsenyyden osalta takautuvasti 1.10.1999 asti. Todistukset vainajasta 1.10.1999 edeltävältä ajalta on tilattava kaikista niistä ev.lut. seurakunnista tai muista rekistereistä, joissa hän on ollut kirjoilla.

Joissakin tapauksissa sukuselvityksiä tehdään myös elossa olevista henkilöistä, esim. perinnöstä luopumista varten.

Huom. Kouvolan seurakuntayhtymä on yksikielinen. Teemme sukuselvityksiä vain suomenkielellä.

Tilaa sukuselvitys

• Sähköisellä lomakkeella
    Huomioithan, että tällä lomakkeella ei voi tilata sukututkimusta
  • Sähköpostitse : keskusrekisteri.kouvola@evl.fi