Tervetuloa Valkealan seurakuntaan

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Tutustu: Riikka Juvosen näyttely Valkealan kirkossa

Näyttely on avoinna 29.8. saakka maanantaista torstaihin klo 11-15 ja tilaisuuksien yhteydessä.

Seurakuntatoimisto on kesätauolla 29.7. saakka

Seurakuntayhtymän palvelunumerot ovat:
Hautaan siunaaminen: p. 040 195 2633 ma-pe klo 9-15.
Kaste, avioliittoon vihkiminen: p. 040 522 0672 ma-pe klo 9-11.
Virkatodistukset, sukuselvitykset: p. 040 195 2599 ma-to klo 9-12.
Haudanhoito, uurnanlaskuvaraukset: p. 040 712 4556 ma-pe 9-15.

Lähetyksen juhlaa Kouvolan seurakuntakeskuksessa 31.8. - ilmoittaudu mukaan

Lähetyskumppanuusneuvottelut ovat vuoden 2024 Suomen evankelis-luterilaisen kirkon merkittävin kansainvälinen tapahtuma. Lähetyskumppanuusneuvottelujen jatkot Mikkelin hiippakunnassa järjestetään Kouvolan seurakuntakeskuksessa lauantaina 31.8. klo 9-15.45.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yhteisvastuukeräys on edelleen käynnissä

Vuonna 2024 Yhteisvastuu auttaa nuoria, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuutensa hyvään elämään Suomessa ja maailmalla. Vuonna 2024 avun vievät perille HelsinkiMissio, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat ja Kirkon Ulkomaanapu.

Lahjoita www.yhteisvastuu.fi/valkeala kautta tai Mobilepay 82203

Muista myös säännöllisesti tapahtumat, kuten päivärukous Valkealan kirkossa keskiviikkoisin klo 12, sotilaspappien toimittamat iltamessut Tuohikotissa kerran kuukaudessa klo 18. Lähetyksen ryhmät, ruokajakelu ja kaikki erilaiset piirit kokoontuvat säännöllisesti ja niiden ajat voit tarkistaa tapahtumakalenterista tai kirkollisista ilmoituksista. Sunnuntaisin jumalanpalvelusten alkamisaika on Valkealan kirkossa klo 10 ja muilla kirkoilla klo 13.

Seurakuntien toiminnasta löydät tietoa tapahtumakalenteristamme Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viikkotoiminnan sivultammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä                        new Instagram logo small full colour png 100x100 pixelsLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Haluatko auttaa Ukrainaa?

Parhaiten autat Ukrainaa lähettämällä rahallista apua alueella toimivien järjestöjen kautta. Kirkon Ulkomaanapu ja kirkkojen lähetysjärjestöt vievät apusi perille. Tutustu lahjoituskanaviin tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Ota yhteyttä

Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Ota yhteyttä

Kesätauolla, avoinna taas 29.7. Kouvolan seurakuntayhtymän palvelunumerot löytyvät yhteystiedot-sivulta.
Kalenvantie 14
45370 Valkeala

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko-ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Lue viikko-ohjelman näköisversio 24.–31.7. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava lukulaitteilla.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenteristamme.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Minä olen se hyvä paimen ja minä tunnen omani, ja omani tuntevat minun. (Valkealan kirkon seinämaalauksesta)