Elimäen seurakunta

Seurakunta on  Elimäellä ja Korialla rinnallasi.   

Seurakunnan toiminnassa on sinulle paikka. Tule toki tutustumaan ja toimimaan kanssamme!

Ota mielellään yhteyttä meihin kun tapaamme, tai puhelimitse ja sähköpostilla. Seurakunnan diakoniatyö on myös sinua varten. Ota yhteyttä diakoneihimme (040 567 3589,  0400 838 69) Kaikki toimintamme on avointa, ja pidämme yllä turvallisia käytäntöjä.  Ehkä myös löydät meiltä sitä, mitä mistään muualta ei löydy.

Ollaan yhteyksissä - sinä, joka toivot apua, ja myös, jos tahdot jotenkin toimia  seurakunnan tehtävissä tänä erityisenä aikana.

- Kirkkoherra Kirsi Hämäläinen  

Osallistu toimintaamme

 Seurakuntien toiminnasta löydät tietoa tapahtumakalenteristamme Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viikkotoiminnan sivultammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Katso tiedot jumalanpalveluksista.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Elimäen seurakunta
Mettäläntie 3
47200 Elimäki

Ota yhteyttä

Avoinna ma, ke, to ja pe klo 9-12 Elimäellä, ti klo 9-12 Korian kirkolla
Mettäläntie 3
47200 Elimäki
Kuvassa on pääsiäisen käsipyyhe, jossa tulppaaneja krookuksia ja helmihyasinttejä.
Elimäen kahvipirtin uusi lähetystuote