Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Jumalanpalveluksia on kaikissa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset ja tiedot seurakunnan toiminnasta löydät tapahtumakalenteristamme Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viikkotoiminnan sivultammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Katso tiedot jumalanpalveluksista.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana.

 

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Huomioithan, että papit ja kanttorit työskentelevät viikonloppuisin, joten he ovat usein maanataina ja tiistaina vapailla. Aina voit jättää viestin ja sinuun ollaan yhteydessä.

 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Anjalankosken seurakunta
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

rippikoulu, nuorisotyö, koululaiset, Hehu

Ota yhteyttä

Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Seurakuntatoimisto palvelee 24.6.-11.8. vain puhelimitse. Hautaan siunaamiset, kasteet, vihkimiset ja kodinsiunaukset: p. 040 522 0672 ma-pe klo 9-11. Virkatodistukset, sukuselvitykset: p. 040 195 2599 ma-to klo 9-12. Haudanhoito ja -hallinta, uurnanlaskuvaraukset: p. 040 712 4556 ma-pe 9-15.

Seuraava Yhteisvastuu-tapahtuma on kioski Eloriehassa 12.8.2023.