Uutislistaukseen

Vuoden kerhonohjaaja 2024 –palkinto Annika Syrjäselle Valkealasta

Palkinnon kerhonohjaaja Annika Syrjäselle luovutti Mikkelin hiippakunnan piispa Mari Parkkinen 14. kesäkuuta tuomiokapitulissa.

Henkilöt seisovat tuomiokapitulin salissa Annikan palkintoplakaatin kanssa.

Piispa Mari Parkkinen, kerhonohjaaja Annika Syrjänen, kehitysjohtaja Jari Pulkkinen ja suunnittelija Pekka Laukkarinen palkitsemistilaisuudessa. Kuva: Hanne-Maaria Rentola

Annika Syrjänen Valkealan seurakunnasta on saanut Vuoden kerhonohjaaja 2024 –palkinnon.
1000 euron arvoisen palkinnon myöntävät Lasten ja nuorten keskus ry ja Partaharju-säätiö. Palkinnon jakoi Mikkelin hiippakunnan piispa Mari Parkkinen 14. kesäkuuta tuomiokapitulissa. Mukana palkitsemistilaisuudessa olivat myös kehitysjohtaja Jari Pulkkinen ja suunnittelija Pekka Laukkarinen Lasten ja nuorten keskus ry:stä.

Erityisvahvuutena erityislasten ja -nuorten kohtaaminen

Kerhonohjaaja Annika Syrjänen on toiminut vuosien ajan aktiivisesti Valkealan seurakunnan kerhoissa vapaaehtoisena. Palkinnon myöntämisperusteissa todetaan, että hän on ollut iso tuki seurakunnan kerho- ja leiritoiminnassa.
– Annikan erityisvahvuus on erityislasten ja -nuorten kohtaaminen. Annikan luonteva tuki erityiskerholaisille on vaikuttanut siihen, että erityislasten ja -nuorten määrä on lisääntynyt kerhoissa. Hän on toiminnallaan ja persoonallaan mahdollistanut niiden lasten ja nuorten osallistumisen, jotka muuten jäisivät kerho- ja harrastustoiminnan ulkopuolelle, palkinnon valitsijaraati toteaa.
 
Vuoden kerhonohjaaja -palkinnon valitsijaraati koostui tänä vuonna nuorista Vantaalta, Äänekoskelta ja Kajaanista.

17.6.2024 10.38