Toisiamme palvellen

Kyselin palvelutehtävissä toimivilta työkavereilta, mikä on asia, joka tekee työstä mukavaa. Vastaus löytyi helposti: on mukavaa ja mielenkiintoista tavata erilaisia ihmisiä. Omassa sihteerin tehtävässäni seurakuntatoimistossa palvelen käytännön asioissa. Mukavaa työstä tekee asioiden vaihtelevuus ja ihmiset. Pienet jutteluhetket asioiden hoitamisen ohessa lataavat virtaa puolin ja toisin.

Karjalaseuran kanssa yhteistyössä Kirkko+Taide -Kirkollinen kulttuuriklubi saa luennoitsijaksi tällä viikolla tietokirjailija Helena Ruuskan. Lueskelin hänen Mary Gallen-Kallelan elämästä kertovaa kirjaansa ja mietin taiteilijaparia, kuinka ahkerina ja antaumuksella he työskentelivät. Sydämellistä, antautuvaa ja voimallisen palavaa palvelua elämäntehtävässä on päällimmäinen tunne kirjaa lukiessa.

Näillä muutamilla mietinnöillä palvelemisesta vinkkaan myös Yhteisvastuun tämän kevään kampanjan avauksesta. Kurkkaa yhteisvastuu.fi -sivustoa tai kysele lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä. Kiitos tähänastisista palveluista, jatketaan yhdessä toisillemme palveluksia tuottaen!

Anne Mynttinen
toimistosihteeri
Valkealan seurakunta