Valkealan seurakunnan nuoret

Seurakunnan nuorisotyö on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorten toimintaa on monipuolisesti nuorteniltojen, leirien ja retkien muodossa.

Seuraa Valkealan seurakunnan nuoria instagramissa @vlasrk

Nuortenilta

Nuorteniltoja vietetään Niinirannassa perjantaisin klo 18-22 tai Valkealan kirkossa klo 18-20.30. Katso tarkempi ohjelma tapahtumakalenterista.

Niinirannan nuortenillassa on yhteinen ohjelma klo 19 - 20.30. Yhteinen ohjelma voi olla Raamattuun liittyvää opetusta, askartelua, musisointia, yhdessä pelaamista... Kaikki, jotka ovat talossa, osallistuvat tietysti yhteiseen ohjelmaan!

Yhteisen ohjelman jälkeen Niinirantaan voi jäädä vielä oleilemaan klo 22 saakka. Useimpina iltoina tarjolla on myös jotain pientä purtavaa.

Draamaryhmä

tiistaisin 25.9, 2.10, 9.10, 16.10 klo 16.00 – 17.30 ja kenraaliharjoitus perjantaina 19.10 klo 16-17.30 Niinirannan toimintakeskuksessa (Leiritie 11) yli 12-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Hauskaa ja koskettavaa draamatyöskentelyä ohjaa Ulla Salo. Draamaryhmä valmistaa näytelmän 19.10 järjestettävään Big Night –iltaan ja mahdollisesti muihinkin tilaisuuksiin. Ensimmäisessä kokoontumisessa 25.9. ilmoittautuminen paikan päällä. Lisätietoja Minnalta.

Big Night

Niinirannan toimintakeskuksessa (Leiritie 11)

19.10. klo 18.00 – 20.00

Toiminnallinen ilta kaiken ikäisille ja koko perheelle – näytelmä, tanssiesitys, musiikkia, toimintapisteitä ja hassuttelua, nyyttäri-iltapala, palkintojen arvontaa. Toimintapisteistä voit valita itsellesi sopivat, sillä niissä on otettu huomioon ikähaitari vauvasta vaariin.

Lisätietoja ja vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen Minnalle.

Risti kynttilöitä ympärillä

Mitä tehtäisiin? Mitä sinä osaisit tehdä?

Tule tekemään erilaisia juttuja seurakunnassa. Monenlaisia tehtäviä on tarjolla alkaen kahvin keittämisestä ja tilojen järjestämisestä puheen pitämiseen sekä musiikin toteuttamiseen. Voit tulla toteuttamaan nuorten iltaa sekä suunnittelemaan leirejä.

Sunnuntaisin on klo 10 Valkealan kirkossa jumalanpalvelus ihan kaiken ikäisille. Jos mielesi tekee ottaa vastuulle palvelutehtävä (ovella toivottaa tervetulleeksi ihmisiä, kantaa kolehtia, lukea Raamattua, rukoilla...) ilmoittele siitä Lotalle, Saijalle tai saa ottaa yhteyttä jopa Artoon.

Tuo osaamisesi seurakunnan käyttöön - vain mielikuvitus on rajana!

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Varhaisnuoret