Kouvolan seurakunnan nuoret

Toivotamme tervetulleiksi toimintaan kaikenlaiset noin 15-20 –vuotiaat nuoret. Haluamme yhdessä oppia tuntemaan Jumalaa ja opetella sitä, millaista on elää kristittynä. Vietämme aikaa Koivistontalolla, missä voi pelata biljardia, pingistä ja muita pelejä sekä nauttia hyvästä seurasta ja evästyksestä.

Nuorisotoimisto, josta työntekijöitä myös tavoittaa, sijaitsee Seurakuntakeskuksessa. Nuorisotoimiston opasteet löytyvät Hovioikeudenkadun puolelta, kun tulet sisäpihaan.

Seuraa Kouvolan seurakunnan nuoria Instassa. @kvlsrk

Kouvolan seurakunnan nuoret Facebookissa. (Ryhmä: Kouvolan srk:n nuoret)

Loppiaisleiri 3.-5.1.2020 Puhjonrannassa. Ilmoittaudu tästä

Tuu mukaan leirille:)

Nuorten viikkotoiminta

Perjantaisin on Koivistontalon yläkerrassa avoimet ovet klo 15-21. Kolmesta kuuteen vietetään rennosti aikaa yhdessä ja kuuden aikaan pysähdytään illan aiheen äärelle. Muutamina perjantaina olemme leireillä tai retkillä, mutta niistä näkyy tietoa täällä nettisivuilla.

Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 17-19.15 Koivistontalolla kokoontuvat ensimmäisen vuoden isosten koulutusryhmät.

Tiistaisin on myös nuorten sählyvuoro klo 19.15-20.15 Yhteiskoulun valkoisen rakennuksen jumppasalissa.

Vanhemmat isoset kokoontuvat pienemmissä ryhmissä syventäen osaamistaan.

Seuraa ilmoittelua Instassa kvlsrk

Olet lämpimästi tervetullut!

Nuorten toiminnasta ja isoskoulutuksesta voit kysellä lisää nuorisotyönohjaaja

Tiina Honkaselta puh. 040 0672 951.

Jumala on...

Isoskoulutus

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille yhden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koivistontalolla.

Kouvolan seurakunta

Nuorisotyön ja oppilaitostyön pappi.

Kouvolan seurakunta

Virkavapaalla