Kouvolan seurakunnan nuoret

 

Toivotamme tervetulleiksi toimintaan kaikenlaiset noin 15-20 –vuotiaat nuoret. Haluamme yhdessä oppia tuntemaan Jumalaa ja opetella sitä, millaista on elää kristittynä. Vietämme aikaa Koiviston talolla, missä voi pelata biljardia, pingistä ja muita pelejä sekä nauttia hyvästä seurasta ja evästyksestä.

 

Seuraa Kouvolan seurakunnan nuoria Instassa. @kvlsrk

Kouvolan seurakunnan nuoret Facebookissa. (Ryhmä: Kouvolan srk:n nuoret)

 

 

YouTube-video

 

 

Nuorten toiminta

Syksyllä 2018 Koiviston yläkerta on avoinna perjantaisin kolmesta yhdeksään. Kolmesta kuuteen vietetään rennosti aikaa yhdessä ja kuuden aikaan hiljennymme asian äärelle. Lauantaisin Koivistolla raamistellaan, kouluttaudutaan isosiksi, katsotaan leffa tai tehdään jotain ihan muuta kuudesta yhdeksään. Kerran kuukaudessa lauantai-illat on pyhitetty kotona perheen kanssa vietettävälle ajalle, ja Koiviston ovet pysyvät kiinni!

Seuraa ilmoittelua Instassa kvlsrk

Olet lämpimästi tervetullut!

 

 

 

Jumala on...
Jumala on...

Isoskoulutus eli Idis

 

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.  

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille yhden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koivistontalolla. Seuraa isoskoulutuksen aikatauluja tapahtumakalenterista.

 

Ilmoittautuminen isoseksi ripareille ja kesän varkkaleireille on käynnissä 18.1.-24.2.2019. Jos haet isoseksi päiväriparille, sinulla on myös mahdollisuus päästä Puhjoon isoseksi. Isosvalinnat ilmoitetaan viimeistään kevään isoskoulutusleirillä. Ilmoittaudu tästä

 

Yövahdiksi Puhjoon!

 

Yövahdin toimenkuvaa laitetaan uusiksi. Haluaisitko olla mukana?

 

Yövahteja olisi jokaisella leirillä kaksi. He olisivat osa leiriä - siis mukana koko leirin ajan. Heidän tulisi olla vähintään 18-vuotiaita. He valvoisivat leiriä sekä ulko- että sisätiloissa leirin öiden ajan. Aamusella he pääsisivät nukkumaan rauhalliseen soppeen. Herättyään yövahdit liittyisivät leirin puuhiin tutustuen leiriin, ollen mukana illan ohjelmissa ja niin he pääsisivät mukaan leiritunnelmaan. Ja sitten he taas valvoisivat tuttuina ja turvallisina vahteina yörauhaa.

Korvaus työstä on 360€/leiri.

 

Innostutko?

 

Ilmoittaudu tämän linkin kautta!