Kouvolan seurakunnan nuoret

 

Toivotamme tervetulleiksi toimintaan kaikenlaiset noin 15-20 –vuotiaat nuoret. Haluamme yhdessä oppia tuntemaan Jumalaa ja opetella sitä, millaista on elää kristittynä. Vietämme aikaa Koiviston talolla, missä voi pelata biljardia, pingistä ja muita pelejä sekä nauttia hyvästä seurasta ja evästyksestä.

 

Seuraa Kouvolan seurakunnan nuoria Instassa. @kvlsrk

Kouvolan seurakunnan nuoret Facebookissa. (Ryhmä: Kouvolan srk:n nuoret)

 

 

YouTube-video

 

 

Nuorten toiminta

Syksyllä 2018 Koiviston yläkerta on avoinna perjantaisin kolmesta yhdeksään. Kolmesta kuuteen vietetään rennosti aikaa yhdessä ja kuuden aikaan hiljennymme asian äärelle. Lauantaisin Koivistolla raamistellaan, kouluttaudutaan isosiksi, katsotaan leffa tai tehdään jotain ihan muuta kuudesta yhdeksään. Kerran kuukaudessa lauantai-illat on pyhitetty kotona perheen kanssa vietettävälle ajalle, ja Koiviston ovet pysyvät kiinni!

Seuraa ilmoittelua Instassa kvlsrk

Olet lämpimästi tervetullut!

 

 

 

Jumala on...
Jumala on...

Isoskoulutus eli Idis

 

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.  

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille yhden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koivistontalolla. 

TÄSSÄ AUKEAA PIAN LINKKI ISOS-JA KERHONOHJAAJA ILMOITTAUTUMISEEN KAUDELLE 2019-2020!