Kouvolan seurakunnan nuoret

Toivotamme tervetulleiksi kaikki 15-20 vuotiaat nuoret seurakunnan nuorten toimintaan!

Nuorten toimintaan kuuluu nuortenillat, isoskoulutus sekä retket ja leirit. Toimantaan voi sisältyä myös erilaisia konsertteja sekä toimintaa kehitetään myös nuorten mielenkiintojen mukaan esim. bänditoiminnalla ja kerhotiminnalla.

Infoa nuorten toiminnasta löydät:

instagram kvlsrk

Ilmoittautumislinkit:

Isoshaku rippileireille alkaa 21.3 ja kestää 19.4. asti. Kaikki innokkaat hakemaan!

Isoshaku kesän rippileireille

Nuorten viikkotoiminta PERUTTU

Perjantaisin on Koivistontalon yläkerrassa avoimet ovet klo 15-21. Kolmesta kuuteen vietetään rennosti aikaa yhdessä ja kuuden aikaan pysähdytään illan aiheen äärelle. Muutamina perjantaina olemme leireillä tai retkillä, mutta niistä näkyy tietoa täällä nettisivuilla.

Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 17-19 Koivistontalolla kokoontuvat ensimmäisen vuoden isosten koulutusryhmät.

Seuraa ilmoittelua Instassa kvlsrk

Olet lämpimästi tervetullut!

Nuorten toiminnasta ja isoskoulutuksesta voit kysellä lisää nuorisotyönohjaajilta.

Jumala  on...

Isoskoulutus PERUTTU

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille yhden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koivistontalolla.