Kouvolan seurakunnan nuoret

Toivotamme tervetulleiksi toimintaan kaikenlaiset noin 15-20 –vuotiaat nuoret. Haluamme yhdessä oppia tuntemaan Jumalaa ja opetella sitä, millaista on elää kristittynä. Vietämme aikaa Koiviston talolla, missä voi pelata biljardia, pingistä ja muita pelejä sekä nauttia hyvästä seurasta ja evästyksestä.

Seuraa Kouvolan seurakunnan nuoria Instassa. @kvlsrk

Kouvolan seurakunnan nuoret Facebookissa. (Ryhmä: Kouvolan srk:n nuoret)

Nuorten viikkotoiminta

Syksyllä 2019 Nuortenilt Koivistontalon yläkerta on avoinna perjantaisin kolmesta yhdeksään 30.8.alkaen.Kolmesta kuuteen vietetään rennosti aikaa yhdessä ja kuuden aikaan hiljennymme asian äärelle. Muutamina perjantaina olemme leireillä tai retkillä, mutta niistä näkyy tietoa täällä nettisivuilla.

Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 17-19.15 Koivistontalolla kokoontuvat ensimmäisen vuoden isosten koulutusryhmät. Tiistaisin on myös nuorten sählyvuoro 19.-20.15 15 välillä Yhteiskoulun vieressä jumppasalissa.

Vanhemmat isoset kokoontuvat pienemmissä ryhmissä syventäen osaamistaan.

Seuraa ilmoittelua Instassa kvlsrk

Olet lämpimästi tervetullut!

Kerhonohjaaja- ja isoskoulutus ilmoittautuminen käynnissä.
Seuraava toiminnallinen isoskoulutus on Kouvolan seurakunnan kirkolla 23.8. pe klo 17-21. Voit sielä vielä ilm

Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen ilmoittautuminen on alkanut!

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Kouvolan seurakunta järjestää 7-14-vuotiailole kerhotoimintaa. Kerhonohjaaja saa pientä korvausta kerhon pitämisestä. Kokkikerhot, sählykerhot, puutyökerhot sekä erilaiset harrastekerhot tarvitsevat joka vuosi uusiakin vetäjiä. Ilmoittaudu mukaan alla sähköisellä lomakkeella.

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille yhden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koivistontalolla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ KOULUTUKSEEN: >>>ilmoittautumiseen