Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja häneen kiinni kasvamista.

Sinä, nuori aikuinen tai opiskelija: tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi. Nuorten aikuisten toiminta on sinulle, jos olet liian vanha nuorteniltoihin mutta koet keski-ikäisten toiminnan itsellesi liian kypsänä ;-)

Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden illat syksyllä 2019

Syyskuusta joulukuuhun joka toinen torstai klo 18.30-21 Koivistontalon yläkerrassa (Marjoniementie 7, kadun puolella vasen ovi)

Tarjolla on

• viihtyisää yhdessäoloa ja tekemistä
  • kristittyjen yhteyttä
  • rukousta
  • kahvia ja teetä - voit tuoda purtavaa mukanasi, siis nyyttärit aina!
  • Raamattua ja sen mutustelua milloin milläkin tyylillä
  • pelaamista, loikoilua, leffoja, musajuttuja, sauna...
  • sinä ja sinun ideasi yhteisestä suunnasta

Odotamme sinua. Tuo kaverit mukanasi!

Toimintaa ja tapahtumia

Jumalanpalvelukset seurakunnissa

Tuomasmessut Voikkaan kirkossa

Sunnuntai Special & Sunnuntai Special -messu

Yläkerta

Tietoa  nuorten aikuisten toiminnasta ja tapahtumista löydät myös Kouvolan seurakunnan nuorten instagram-tililtä @kvlsrk. Halutessasi voit myös liittyä Nuorten aikuisten whatsapp-ryhmään. Ota tällöin yhteys pastori Tomi Päiviseen. (Yhteystiedot alla)

Oppilaitosteologi

Olen Kouvolan seurakunnan oppilaitospastori Tomi Päivinen.

Hengailen KSAOn ja XAMKin Kouvolan kampuksilla sekä opiskelijoita että henkilökuntaa varten.

Lisätietoja ja vastaanottoajat:
www.kouvolanseurakunnat.fi/oppilaitospappi

Kouvolan seurakunta

Nuorisotyön ja oppilaitostyön pappi.