Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja häneen kiinni kasvamista.

Noin 18-30-vuotias nuori aikuinen tai opiskelija, tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi. Nuorten aikuisten toiminta on sinulle, jos olet liian vanha nuorteniltoihin mutta koet keski-ikäisten toiminnan itsellesi liian kypsänä ;-)

Nuoret aikuiset ja opiskelijat: syksy 2018

Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden illat

Tammikuusta toukokuuhun joka torstai klo 18-21 Koivistontalon yläkerrassa (Marjoniementie 7, kadun puolella vasen ovi)

Tarjolla on

• viihtyisää yhdessäoloa ja tekemistä
  • kristittyjen yhteyttä
  • rukousta
  • kahvia ja teetä - voit tuoda purtavaa mukanasi, siis nyyttärit aina!
  • Raamattua ja sen mutustelua milloin milläkin tyylillä
  • pelaamista, loikoilua, leffoja, musajuttuja, sauna...
  • sinä ja sinun ideasi yhteisestä suunnasta

Odotamme sinua. Tuo kaverit mukanasi!

Toimintaa ja tapahtumia

Jumalanpalvelukset seurakunnissa

Tuomasmessut Voikkaan kirkossa

Sunnuntai Special & Sunnuntai Special -messu

Yläkerta

Tietoa  nuorten aikuisten toiminnasta ja tapahtumista löydät myös Kouvolan seurakunnan nuorten instagram-tililtä @kvlsrk. Halutessasi voit myös liittyä Nuorten aikuisten whatsapp-ryhmään. Ota tällöin yhteys oppilaitosteologi Aino Laineeseen tai seurakuntapastori Janne Turuseen. (Yhteystiedot alla)

Oppilaitosteologi

Olen Kouvolan seurakunnan oppilaitosteologi Aino Laine.

Hengailen KSAOn ja XAMKin Kouvolan kampuksilla sekä opiskelijoita että henkilökuntaa varten.

Lisätietoja ja vastaanottoajat:
www.kouvolanseurakunnat.fi/oppilaitospappi