Kysymyksiä elämästä

Miksi olen täällä? Onko olemassa Jumala? Mikä on elämäni tarkoitus? Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Kuuleeko kukaan rukouksiani? Mihin suuntaan elämässäni kuljen?

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskoa. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua. Keskustelut käydään avoimessa, ystävällisessä ja rehellisessä ilmapiirissä.

Kouvolan seurakunnat järjestävät verkossa pidettävän Alfa-kurssin. Kurssi on kaikille avoin ja ilmainen. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa maanantaisin klo 18. Kurssin kestää 11 viikkoa. Kurssi on mahdollista suorittaa myös englanniksi.

Online Alfa-kurssi alkaa 8.3. klo 18 - Tervetuloa!

Ihmisiä ylittämässä suojatietä, ja tekstit TUTKI elämää/uskoa/tarkoitusta sekä #kokeilealfaa ja #tryalpha

Alfa Kouvola Online

Tulossa maaliskuussa 2021 - also in English

• kaikille avoin ja ilmainen
  • kerran viikossa maanantaisin klo 18
  • kestää 11 viikkoa

Ilmoittaudu mukaan

040 538 1082 / Susanna

susanna.roitto@evl.fi

Ensimmäinen tapaaminen 8.3. klo 18.00 (saat linkin ilmoittautumisen yhteydessä)

Kurssin voi suorittaa myös englannin kielellä

Welcome to Alpha

Alpha is an 11-week course that creates a space, online or in person, where people are excited to bring their friends for a conversation about faith, life and God.

We are especially inviting non-Finns to come. All online videos are in English, only Finnish subtitles, and we also have a native English speaker (an Australian) as a group leader.

Please, join in

susanna.roitto@evl.fi or 040-5381082/Susanna