Yläkerta

Nykyihmisen kohtaavaa opetusta, bändi, ehtoollinen, yhteisöllisyyttä, kahvia mennen tullen

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden oma kokoontuminen Kuusankosken seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa eli ylimmässä kerroksessa. Mukavaa yhdessäoloa Sanomasta tinkimättä, letkeää musiikkia ja nyyttikestitarjoilut.

Voit tuoda yhteiseen pöytään leipomuksiasi, soittotaitoasi, pyhäkoulunohjaamista, virikkeitä keskusteluun tai mitkä lahjasi ovatkaan. Yläkerran perustana on antaa jokaiselle tilaa ajatella, kysyä, tutkia ja osallistua. Yhdessä tehden, jakaen ja eläen syntyy Yläkerta.

Lapset voivat kokonntua nuorten vetäjien kanssa Donkki-pyhikseen Yläkerran ohjlematuokion aikana.

Yhteisen kokoontumisen päättää ehtoollinen n. klo 17. Tervetuloa!

Yläkerta kokoontuu kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 15 seurakuntakeskuksen nuortentilassa 3.kerros, Maunukselantie 3.

Yläkerta syksyllä 2019

Kuva: Jouni Honkanen