Pistäydy taivaalliselle tauolle

Kouvolassa on kesällä avoinna kirkkoja tutustumista ja hiljentymistä varten. Sunnuntaisin kirkoissamme vietetään jumalanpalvelusta, joista löydät tiedot tapahtumakalenteristamme. Tervetuloa kesällä kirkkoon!

Päivitämme tietoja tilanteen muuttuessa.

Kesällä avoinna olevat kirkot:

• Elimäen kirkko 23.6.-23.7. tiistaisin ja torstaisin klo 11-14. Seurakuntakeskuksessa kahvio avoinna klo 12-14, klo 12 on hartaus ja lauluvartti klo 13.45.
  • Kuusankosken kirkko 3.6.-19.8. keskiviikkoisin klo 13-15.
  • Jaalan kirkko 1.6.-28.8. ma-to 9-15 ja pe 9-13.

Jumalanpalveluksiin voi osallistua 7. kesäkuuta alkaen kirkoissa. Voit seurata jumalanpalveluksia kesän ajan myös verkon välityksellä sunnuntaisin klo 10 Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Lue lisää jumalanpalveluksista Kouvolan seurakunnissa.

Kesäkahviloita:

Kuusankosken kirkko: Kesäinen kirkkokahvila 3.6.-19.8. keskiviikkoisin klo 13-15 Kuusankosken kirkon seurakuntasalissa. Sään salliessa myös ulkopöydät ja tapahtumaa kirkkopuistossa. Paikalla seurakunnan työntekijöitä. Yhteislauluhetki klo 13.30-14 10.6., 15.7. ja 12.8.. Tuotto Kuressaaren ystävyysseurakunnalle Viroon.

Elimäen seurakuntakeskus: 23.6-23.7. ti ja to klo 12-14. Klo 12 on hartaus ja lauluvartti klo 13.45. Kahviossa tyotemyyntiä lähetystyön hyväksi.

Valkealan kirkko: Tapulikahvit neljänä kesäsunnuntaina 14.6. ja 28.6. sekä 12.7. ja 26.7. Tapulikahvit järjestetään jumalanpalveluksen jälkeen vanhan kellotapulin ympärillä ulkotiloissa. Kahvien tuotto menee Valkealan seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Lähetyssihteeri Susanna Roitto tarjoilemassa kahvia ja pullaa Kuusankosken kirkon kesäkahvilassa. Kuva: Marianna Pellinen

Pianon koskettimet joiden päällä kimppu kesäkukkia.

Kesäillan konserttisarja verkossa

Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 18

Su 7.6. Urkumusiikkia ja sovituksia pianolle, kanttori Mari Lehtinen ja Marko Ikonen.

Su 21.6. Anjalankosken seurakunnan kanttori Elina Hyvönen, kesäkanttori Viena Huhtala ja Tommi Nikki.

Su 5.7. Toivelaulukonsertti. Voit toivoa virsiä tai hengellisiä lauluja 21.6. mennessä sähköpostilla: risto.eskola@evl.fi

Su 19.7. Elimäen seurakunnan kanttorit Juha Nurmi ja Ville Perkkiö

Su 2.8. Elokuvamusiikkia uruilla ja muilla soittimilla esitettynä. Konsertin musiikista vastaavat kanttorit Risto Eskola, Marianna Pellinen ja Terhi Paukku sekä A-P Rissanen.

Kesämusiikkia

Ke 8.7. klo 18 Yhteislaulutilaisuus Lauletaan yhdessä Skansenin tyyliin, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Bändi ja solistit. Järj. Kouvolan srk.

Ke 22.7. klo 18 Kesäisten laulujen ja toivevirsien yhteislaulutilaisuus Ranta-Pukin kievarimuseolla Anjalassa. Laulattajana kanttori Kirsi Vallasvuori.

To  23.7. klo 18 Kesäinen yhteislauluilta Valkealan kirkon kellotapulin juurella. Laulattamassa Valkealan seurakunnan kanttorit.

To 30.7. klo 18 Musiikkineuvos Seppo Hovi ja oopperalaulaja Hannu Lehtonen Kuusankosken kirkossa. Vapaa pääsy. Ohjelma 20 €. Järj. Kuusankosken seurakunta.

Su 16.8. klo 14 Heavenly Swing Voikosken kirkossa. Emma-Sofia Hautala, Matti Volotinen, Reijo Vaurula, Paavo Hako, Tommi Huuskonen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Pe 21.8. Taiteiden yö Kouvolan Keskuskirkossa.

Klo 18-19 Uudistettujen urkujen juhlaa: Elina Hyvösen urkukonsertti sekä Nuoret taiturit: instrumentaalimusiikkia Viena Kontkanen muusikkoystävineen.

Klo 19-20 Kauneimmat hengelliset laulut: yhteislauluilta yhdessä Kouvolan kirkkokuorolaisten kanssa, Ritva-Liisa Marttila.