Pistäydy taivaalliselle tauolle

Kouvolassa on kesällä avoinna kirkkoja tutustumista ja hiljentymistä varten. Sunnuntaisin kirkoissamme vietetään jumalanpalvelusta, joista löydät tiedot tapahtumakalenteristamme. Tervetuloa kesällä kirkkoon!

Päivitämme tietoja tilanteen muuttuessa.

Kesällä avoinna olevat kirkot:

• Elimäen kirkko 30.6.-23.7. tiistaisin ja torstaisin klo 11-14. Seurakuntakeskuksessa kahvio avoinna klo 12-14, klo 12 on hartaus ja lauluvartti klo 13.45.
  • Kuusankosken kirkko 3.6.-19.8. keskiviikkoisin klo 13-15.
  • Jaalan kirkko 1.6.-28.8. ma-to 9-15 ja pe 9-13.

Kirkot eivät ole avoinna juhannuksena.

Kesäkahviloita:

Kuusankosken kirkko: Kesäinen kirkkokahvila 3.6.-19.8. keskiviikkoisin klo 13-15 Kuusankosken kirkon seurakuntasalissa. Sään salliessa myös ulkopöydät ja tapahtumaa kirkkopuistossa. Paikalla seurakunnan työntekijöitä. Tuotto Kuressaaren ystävyysseurakunnalle Viroon.

Elimäen seurakuntakeskus: 23.6-23.7. ti ja to klo 12-14. Klo 12 on hartaus ja lauluvartti klo 13.45.

Pianon koskettimet joiden päällä kimppu kesäkukkia.

Kesäillan konserttisarja verkossa

Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 18

Su 7.6. Urkumusiikkia ja sovituksia pianolle, kanttori Mari Lehtinen ja Marko Ikonen.

Su 21.6. Anjalankosken seurakunnan kanttori Elina Hyvönen, kesäkanttori Viena Huhtala ja Tommi Nikki.

Su 19.7. Elimäen seurakunnan kanttorit Juha Nurmi ja Ville Perkkiö

Su 5.7. Toivelaulukonsertti. Voit toivoa virsiä tai hengellisiä lauluja 21.6. mennessä sähköpostilla: risto.eskola@evl.fi

Su 2.8. Elokuvamusiikkia uruilla ja muilla soittimilla esitettynä. Konsertin musiikista vastaavat kanttorit Risto Eskola, Marianna Pellinen ja Terhi Paukku sekä A-P Rissanen.

Kesämusiikkia

Ke 10.6. klo 18 Yhteislaulutilaisuus Lauletaan yhdessä Skansenin tyyliin, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Timo Sorvo, kitara, Risto Eskola, koskettimet, Kalle Kurki, basso, Janne Aalto, rummut. Solisteina Teija Kapiainen, laulu, ja Iiro Palosara, laulu ja trumpetti. Johanna ja Risto Pesonen, juonnot. Järj. Kouvolan srk.

Pe 19.6. klo 18 Ol’ kaunis kesäilta - kesäistä musiikkia, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla.
Mm. koulu- ja kotiseutulauluja, kansanlauluja. Terhi Paukku, Tuuli Kotisalo, Iiro Palosara.

La 27.6. klo 14 Jaala Gospel Liikasenmäellä ja YouTube-livelähetyksenä. Huolehdimme konsertissa turvaväleistä ulkokatsomossa. Ota mukaan peitto tai retkituoli, joilla saadaan lisää istumapaikkoja nurmikolle, jos penkit täyttyvät. Live lähetys alkaa samaan aikaan konsertin kanssa Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla: www.lyli.fi/jaalansrk. Ajankohtaiset tiedot Jaala Gospelin Facebook-sivulla. Järjestää Jaalan kappeliseurakunta.

To 25.6. ja 23.7. klo 18 Kesäiset yhteislauluillat Valkealan kirkon kellotapulin juurella. Laulattamassa Valkealan seurakunnan kanttorit.

Ke 8.7. klo 18 Yhteislaulutilaisuus Lauletaan yhdessä Skansenin tyyliin, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Bändi ja solistit. Järj. Kouvolan srk.

To 30.7. klo 18 Musiikkineuvos Seppo Hovi ja oopperalaulaja Hannu Lehtonen Kuusankosken kirkossa. Vapaa pääsy. Ohjelma 20 €. Järj. Kuusankosken seurakunta.

Su 16.8. klo 14 Heavenly Swing Voikosken kirkossa. Emma-Sofia Hautala, Matti Volotinen, Reijo Vaurula, Paavo Hako, Tommi Huuskonen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Pe 21.8. Taiteiden yö Kouvolan Keskuskirkossa.

Klo 18-19 Uudistettujen urkujen juhlaa: Elina Hyvösen urkukonsertti sekä Nuoret taiturit: instrumentaalimusiikkia Viena Huhtala muusikkoystävineen.

Klo 19-20 Kauneimmat hengelliset laulut: yhteislauluilta yhdessä Kouvolan kirkkokuorolaisten kanssa, Ritva-Liisa Marttila.

Seurakuntien kesä on myös täynnä tapahtumia ja musiikkia.