Tunne pääsiäinen - pääsiäisnäytelmä

la 23.3. klo 15.00
Tunne pääsiäinen -Pääsiäisnäytelmä Valkealan seurakuntasali, Kalevantie 14. 23.3.klo15, 24.3.klo15 ja 26.3.klo18.

Yläsali, Valkealan seurakuntakeskus

Tule kokemaan pääsiäisnäytelmä sen kaikkine tunteineen.

Pääsiäisnäytelmä, jossa kohtaavat nykyisyys ja pääsiäisen tapahtumat aivan uudella tavalla. Elämyksiä joka aistilla. Musiikki kuljettaa monenlaisiin tunnelmiin ja osallistutaan esilaulajien kanssa yhteislauluihin sekä eletään näyttelijöiden mukana eri tilanteissa. Musiikissa Valkealan kamariorkesteri, Valkealan eläkeliiton laulukerholaisia, Sari Horppu ja Teemu Kääriäinen. Pääsiäisnäytelmän mahdollistavat kymmenet seurakuntalaiset erilaisissa tehtävissä - näyttelijät, laulajat, soittajat, puvustajat, lavastajat, leipojat, kahvittajat, ompelijat, efektimiehet, kuvaajat...

Käsikirjoitus Ulla Salo. Tekniikka Heli Pajunen ja Harri Järvensivu. Organisaattori Minna Nikki.

Esityksen loputtua mahdollisuus nauttia kahvipöydän antimista, vapaaehtoinen kahviraha Viron kirkon kehitysvammaistyölle.

• Musiikki Musiikki

Valkealan seurakunta