Lähellä Jeesusta ilta

su 10.3. klo 17.00
Sunnuntaina 10.3. klo 17 Lähellä Jeesusta ilta, jossa yhteislauluja, rukousta sekä puhe Marttyyrien äänen toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen. Tervetuloa!

Yläsali, Valkealan seurakuntakeskus

Yhteislauluja, rukousta sekä puhetta vainottujen kristittyjen parissa tehtävästä työstä. Mukana Marttyyrien ääni.

Sunnuntaina 10.3. klo 17 on Lähellä Jeesusta ilta Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa, Kalevantie 14.

Illassa lauletaan yhteislauluja bändin säestyksellä sekä rukoillaan esirukouspyyntöjen puolesta. Illassa on puhumassa Marttyyrien äänen toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen. Marttyyrien ääni tekee tukee ja rakentaa hiljaisia seurakuntia, tekee töitä vainottujen kristittyjen parissa.

Ilta päättyy noin klo 18.30 jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä iltapalan äärelle kohtaamaan uusia ja vanhoja tuttuja.

Tervetuloa levolliseen ja rohkaisevaan iltaan.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)