Kaarina Ruusuvirta Trion konsertti Anjalan kirkossa

Anjalan kirkko

"Matkalla kirkkovuoden maisemissa"

"Matkalla kirkkovuoden maisemissa" -levy (2022) juontaa juurensa syksyllä 2020 koettuihin koronakaranteeneihin ja niitä seuranneeseen pandemiarajoitusten aikaan.

Laulujen sanoittaja Tiina Ahonen sekä säveltäjä ja laulaja Kaarina Ruusuvirta, jotka osallistuivat samaan Hengellisen ohjauksen koulutukseen, alkoivat hakea musiikillisia tienviittoja hengellisen elämän poluille kirkkovuoden kierrosta ja kirkon yhteisestä uskonperinnöstä.
Kaarina Ruusuvirta Trion kaksi muuta jäsentä ovat kirkkomuusikko Kari Härkönen (piano) ja kanttori Jyrki Myllylä (saksofoni, klarinetti). Trion lisäksi sekä levyllä että konsertissa musisoi muusikko Markus Bäckman (laulu). Paikallista väriä konsertissa Jyrkin lisäksi edustaa Tommi Nikki, basso.
Konsertissa mukana juontamassa Helena Lorentz.

Trion levy myynnissä konsertin jälkeen a 20 € kpl.

Konserttiin on vapaa pääsy,
Kolehti yhteisvastuulle.